Events & Arrangementer

Anne Dorthe Michelsen Anne Dorthe Michelsen
Skuespiller Susse Wold Skuespiller Susse Wold
Die Herren Die Herren

på Bandholm Hotel

Hos Bandholm Hotel afholder vi en lang række events i løbet af året, bl.a. koncerter og foredrag.  Vi byder jer alle velkommen til mange hyggelige stunder i fantastiske rammer. Hold øje med siden, da der løbende vil komme opdateringer! Du kan læse mere om de enkelte events og arrangementer herunder.

Anne Dorthe Michelsen

25 februar – Anne Dorte Michelsen One-Woman-Show: “Kerneydelser”

I one-woman showet “Kerneydelser” graver sanger og sangskriver Anne Dorte Michelsen dybt i sit omfattende katalog af sange om alt fra husarbejde til nationaløkonomi, ensomhed, fællesskab, kærlighedslykke og kærestesorg.

Helt alene på scenen med guitar, klaver, computer og strygebræt! synger og spiller hun en lang række af sine største pophits, smukkeste sange og sjoveste schlagere. Familielivet får en omgang med gulvskrubben, husarbejdet adles, kærligheden vinder, helte og heltinder bliver udråbt og kåret, og selv boligboblen får lov at sige sin ærlige mening!

Indimellem fortæller Michelsen underholdende og overraskende historier fra det liv, der ligger bag tilblivelsen af de kendte sange, og anekdoter sine mange år i en musikbranche, der ikke mindst for kvinder, ikke just er for Tøsedrenge.

Billetpris: 445 kr. pr. billet. Der er på dagen en speciel 2-retters koncert-menu i restauranten til 295 kr. pr. person mod forevisning af billet.

Menu:

Glaseret okse & Smør kogt knoldselleri & Karl Johan samt persille kartofler med syrnet smør & rødvins sauce.

 Lys chokolade creme med friske hindbær & hindbær sorbet

Skuespiller Susse Wold

11 marts - Susse Wolds foredrag "Bevægelse"

Efter sin store succes for 10 år siden med erindringsbogen Fremkaldt udkommer Susse Wold nu med bogen “Bevægelse”.

Da jeg skrev Fremkaldt for 10 år siden havde jeg stor fornøjelse af, at komme rundt i landet og fortælle om min bog. Det har været godt at blive fremkaldt, men et fast billede er ikke levende. I et univers som hele tiden bevæger sig, er der ikke noget som er statisk. Derfor er bevægelse og forandring så vigtig, for man bliver altid belønnet med ny viden og udvikling.

Nu har jeg skrevet en ny bog som jeg har kaldt Bevægelse. Den vil jeg glæde mig til at fortælle om. I titlen ligger både den indre mening af ordet, hvor jeg bliver følelsesmæssigt berørt af de ting jeg møder, og den fysiske mening hvor jeg bevæger mig ud i verden og oplever ting , som lærer mig noget om min egen mulighed for konstant forandring.

Billetpris: 325 kr. pr. billet. Der er på dagen en speciel 2-retters koncert-menu i restauranten til 200 kr. pr. person mod forevisning af billet.

Menu:

Let røget laks med urter og salater dressing af rygeost med stokke og stilke af skovsyre og dild, samt purløgs olie. Hjemmebagt brød med Læsø salt og syrnet smør.

Dalbakkegaard kylling med cremet broccoli og broccoli salat. Svampe sauce & persille kartofler med syrligt smør.

Die Herren

20. marts – Die Herren – U2-Bigbang i Bandholm

Die Herren har fra det det første undseelige sekund – siden de i 1991 så et lille lysglimt i U2’s musik – været i bevægelse mod noget større! Større forståelse for U2’s musik og for at skabe den bedste koncert. Større musikalsk spændvidde. Større indlevelse i hvad publikum ønsker – og for hver gang, at gøre en Die Herren-koncert til noget større – selv i de mindste sammenhænge!

Det er ikke nødvendigvis kun et spørgsmål om mange og store højttalere, lamper og skærme – men i lige så høj grad et spørgsmål om nærvær og kontakt til publikum. Et spørgsmål om opfindsomhed, intuition – og om at gribe nuet, krydret med ydmyghed, humor, fandenivoldsknerve – og så selvfølgelig – dygtighed og overskud

Billetpris: 445 kr. pr. billet. Der er på dagen en speciel 2-retters koncert-menu i restauranten til 295 kr. pr. person mod forevisning af billet. Menuen slås op på hjemmesiden ca. 2 uger før koncerten.