Julefrokost Fri bar julefrokost Hygelig Julefrokost Julebuffet

Julefrokost

Hold en stemningsfuld julefrokost i 4-stjernet luksus på Bandholm Hotel – kendt for gastronomi i topklasse, fantastisk atmosfære og god betjening.

Julefrokost

Velkommen til julefrokost på Bandholm Hotel. Ring +45 5475 5476 eller benyt kontaktformularen her på siden for at booke eller forespørge på bestemte datoer. Der er mulighed for særarrangementer for større grupper.

Eventyrlig juleudsmykning

Når dagene bliver korte, og de lange vinteraftner vidner om julens snarlige komme, lyser Bandholm Hotel op i landskabet med en helt eventyrlig juleudsmykning på den smukke facade. Indenfor er der pyntet op til fest efter alle kunstens regler, og tjenerne står klar til at servicere de mange sultne gæster til årets julefrokost.

Julefrokost med musik og dans

I den store festsal spiller DJ'en op til dans, mens gæsterne tager for sig af den lækre julemad, som tjenerne i en stadig strøm bærer ind på det bugnende tag-selv-bord. Senere på aftenen står bartenderen klar til at tage imod bestillinger i den flotte bar i festsalen. Her bliver der ikke sparet på noget. Den gode, lokale øl flyder i rigelige mængder, og humøret er højt hos de mange julefrokostgæster. 

Julebuffet og drikkevarer

Vælg mellem to pakker:

Den store julebuffet inkluderer julebuffet, alle drikkevarer (undtagen drinks, cocktails og spiritus) indtil kl. 22, kaffe og dessertvin.

Julebuffet all-inclusive inkluderer julebuffet, alle drikkevarer (undtagen drinks, cocktails og spiritus) indtil kl. 01, kaffe, dessertvin og natmad.

Book bord her

Udtalelser fra gæster

Julefrokost

Vi var fire personer, som skulle holde julefrokost på Bandholm. Vi fik pragtfuldt mad og drikke, rigtig god betjening. To fik dejlig massage. Morgenmaden var rigtig lækker, med masser at vælge imellem. Vi har været på hotellet tre gange før og vi kommer helt sikkert igen.

h0vmark via TripAdvisor, 4. december 2018

De perfekte rammer til en god fest

Vi afholdt årets julefrokost med overnatning på Bandholm Hotel. Vi var 16 personer af begge køn. Vi havde så tæt på den perfekte julefrokostovernatning, som man kan komme. Lækre lokaler, lækker mad, lækre lokale drikkevarer, velfungerende personale og den skønne udsigt. Vi er en flok med en gennemsnitsalder på 50 år, og den DJ, der stod for musikken til julefrokosten spillede noget musik, som passede perfekt til os. Ikke for vildt, ikke for blødt. Vi har kun gode ting at fortælle om Bandholm Hotel.

fleckh via TripAdvisor, 14. december 2016

Suveræn kvalitet

Vi afholdt årets julefrokost, 16 personer, med overnatning. Alt var som aftalt. Super lækker oplevelse. Nogle siger det er dyrt. Vores gruppe har holdt denne type julefrokost, 5 år i træk nu, forskellige steder. Og prisen på Bandholm hotel er meget lig den pris, vi har givet andre steder. Kvaliteten på Bandholm hotel er bare bedre. 

Flemming Eckholdt via TrustPilot, 29. november 2016

Juleophold

Til alle, som ikke er til julestress, lange køer i supermarkedet og stegen, der brænder på, har Bandholm Hotel igen i år et hyggeligt og overdådigt juleophold fra 24.-26. december med skøn mad og julehygge i smukke og intime rammer. Her er mulighed for at fejre julen sammen i ro og mag uden alt det praktiske til at forstyrre. Lad vores dygtige team hygge op om jer, slap helt af og nyd juledagene med fokus på det vigtigste: hinanden.

Nytårsophold

Et nytårsophold på Bandholm Hotel er fest, farver og dejlig musik i skøn forening med højt humør og søde tjenere, der gør alt for at varte deres gæster op. Lad hotellets erfarne stab tage slæbet med alt det praktiske og nyd en overdådig 5-retters nytårsmenu med tilhørende vine i høj kvalitet. Når klokken slår tolv er der flot fyrværkeri og champagne, og efter en dejlig overnatning på et af hotellets fine værelser, er der lækker brunchbuffet i den flotte festsal.

Book julefrokosten her eller ring +45 5475 5476

Kontakt

Gewünschte Datum