Golfpakke med overnatning på Bandholm Hotel

Golfpakke med overnatning

Bandholm Hotel har lavet en speciel aftale med Sydhavsøernes fem golfbaner om en særlig golfpakke med overnatning, middag og morgenbuffet og én dags golf.

Golf bliver mere og mere populært. På Lolland og Falster findes der en lang række golfbaner og Bandholm Hotel i Bandholm nær Maribo har indledt et samarbejde med landsdelens golfklubber om overnatning på hotellet sammen med 1 dags spilledag på en af de fem golfbaner:

Golfklubben Maribo Sø | Halsted Kloster Golfklub | Marielyst Golf Klub | Falster golfklub | Golfklubben Storstrømmen

Alle fem baner byder på golf af vekslende sværhedsgrad både for øvede og for nybegyndere. Alle banerne ligger i naturskønne omgivelser og alle har 18 huller samt ekstra ni huller for enkelte baners vedkommende. Alle fem baner ligger inden for en radius af cirka 40 km fra Bandholm hotel.

Bandholm Hotels golfpakke indeholder en tre retters menu med tilhørende vine, overnatning med morgenbuffet samt en spilledag på den golfbane man ønsker. Der er mulighed for at købe ekstra greenfee.  Alle baner har sommersæson fra 1. april til 31. oktober.

Mange dejlige baner på Sydhavsøerne

Den nærmeste bane er Maribo Sø, der ligger kun 8 km fra Bandholm hotel ved den naturskønne Maribo sø. Her findes to gange 9 huller i en sløjfe. Banen er en par 71 bane og med en rundstrækning på cirka 6 km. Halsted Kloster-banen ligger lidt uden for Nakskov. Golfklubben på Vestlolland har opbygget en skøn 18 hullers bane med en rundgang på cirka 6 km, og her er der tale om en par 72 bane. Nær Nykøbing F. ligger der to baner. Den ene er Falster Golfbane, cirka 10 km nord nær Skørring med en 18 hullers, par 71 bane samt en 9 hullers par 3 bane. Storstrømmens Golfklub ligger lige uden for Nykøbing F. og har en har 18 hullers, par 72 bane, mens den femte bane på Sydhavsøerne ligger ved feriebyen Marielyst på øst-Falster. Der er tale om en 18 hullers, par 71 bane.

Læs mere om golfophold eller kontakt os på telefon +45 5475 5476.