Ideel base når Sydhavsøerne skal udforskes

Det nyrenoverede Bandholm Hotel med krobevilling helt tilbage fra 1692 er en ideel base for en tur til Danmarks solbeskinnede sydhavsøer.

Det gamle Bandholm Hotel på havnen i Bandholm er blevet renoveret og opgraderet til fire stjerner. Hotellets hovedbygning er opført i 1886, og det fremtræder nu som et moderne hotel, hvor atmosfæren fra 1800- tallets romantik er blevet bevaret samtidig med at de nyeste faciliteter tilbydes gæsterne i de smagfuldt nyindrettede 26 værelser, der alle har TV, trådløst internet, eget bad og toilet. 

Bandholm Hotel ligger i den lille landsby Bandholm i grønne omgivelser lige ud til Smålandshavet lidt nord for Maribo og som nabo til Knuthenborg Safaripark. Oprindeligt lå der på grunden en kongelig privilegeret kro med bevilling fra 1692.  ”Med stranden og havnen som naboer er Bandholm Hotel et ideelt overnatningssted, og der er mulighed for afslapning, badning, sejlads og lignende. Vi er stolt over at kunne tilbyde gæsterne firestjernet service her på Sydhavsøerne. Vi gør alt for at hygge om vore gæster, hvad enten de kommer fra Danmark eller udlandet”, fortæller hoteldirektør Joseph Kristiansen og fortsætter: ”Vi tror på at de gode, gamle dyder som veltilberedte råvarer, venlig og kompetent service, smukke og rene faciliteter og vigtigst af alt: at vores dygtige medarbejdere trives og er glade for at have gæster betaler sig”, slutter hoteldirektøren.                                

Foruden konferencefaciliteter med plads til 150 deltagere har Bandholm Hotel også en welness-afdeling, hvor gæsterne tilbydes afslapning og forkælelse.  I hotellets have findes en dejlig legeplads med hoppeborg samt en minigolfbane. Hotellets restaurant byder både på a la carte retter og buffet.  Om sommeren kan man under middagen på hotellets store terrasse nyde udsigten mod Smålandshavet, og om vinteren er der ild i pejsen inden døre. Hotellets restaurant serverer gode danske retter, lækre desserter eller måske en frokostplatte året igennem. Ønsker man at holde familiefester af en hver art, er det også muligt.

Bandholm Hotel er en god base, som gæsterne kan bruge som udgangspunkt for ture i området over hele Lolland, Falster og Møn, samt Sydsjælland. Fra Bandholm er der daglige færgeafgange til Askø/Lilleø, hvor man kan opleve livet på et par af Danmarks mange små øer.

Lige uden for hotellets terrasse ligger endestationen for den otte km lange veterantogbane med damplokomotiv, som i sommermånederne kører flere gange dagligt den 8 km lange tur ind til Maribo og retur. Kun 100 meter fra hotellets indgang kan besøgende køre i bil ind i den store safaripark på Knuthenborg Gods.

Yderligere oplysninger: Marketingdirektør Joshua Dalgaard, telf. 2844 5000, jda@bandholmhotel.dk www.bandholmhotel.dk