Savannen i Knuthenborg, nabo til Bandholm Hotel

Familieophold med safari

Familieophold med safaritur

Besøg Lolland og bo på Bandholm hotel med middag, morgenbuffet og entre til Knuthenborg Safaripark

Med forårets komme begynder familien Danmark at røre på sig. De vil ud og opleve landets smukke natur samtidig med at de kan kombinere turen med aktiviteter og besøge mange af de tusinder af attraktioner, vi har her i landet. På Lolland er der mange muligheder for at besøge attraktioner, hvoraf de to største er Lalandia Feriecenter og Knuthenborg Safaripark.                                           

Det firestjernede Bandholm Hotel på havnen i Bandholm med udsigt over Smålandshavet tilbyder sommeren igennem familieophold, hvor der er inkluderet et besøg i den flotte Safaripark på Knuthenborg, der er nabo til hotellet.               

Familieopholdet omfatter to voksne med to børn under 12 år og man kan selv bestemme antal dage. Familiepakken omfatter foruden entre til safariparken overnatning i dobbeltværelse med middag ved ankomstdagen, samt morgenbuffet. Udover overnatning og middag kan gæsterne tilkøbe en picknick kurv til brug for besøget i den store safaripark med dyr fra hele verden. Der er mindre end 100 meter fra hotellet til bagindgangen til parken. Derved undgår gæsterne at skulle køre 5-6 km til safariparkens hovedindgang, hvor der særligt i weekender kan være kødannelse..                                                                                                         

I perioden indtil den 7. september har Knuthenborg Safaripark åbent daglig fra kl. 10 til 17. Parken, der dækker et areal på omkring 500 hektar blev indviet i 1969 af daværende ejer Adam W. J. lensgreve Knut, der i 2006 overlod ledelsen til sin søn Adam Christoffer lensgreve Knut.                             

Safariparken udgør en del af godset Knuthenborg, (2400 ha) som nævnes første gang i historien i 1329. Godset har været i slægtens eje lige siden 1677, hvor den nuværende greveslægt, der stammer fra Tyskland, giftede sig til godset. Safariparken har omkring 250.000 besøgende årligt.                                                         

Book online her.