Hold firma fest på Bandholm hotel Nytårs aften på Bandholm hotel Hall'en på Bandholm hotel Få et band til at spille til jeres fest Champagne

Firmafest Sjælland

Er du på udkig efter det perfekte sted, til afholdelse af den ultimative firmafest på Sjælland eller Lolland-Falster, er Bandholm Hotel løsningen. Oplev vores skønne lokaler og luksuriøse faciliteter og nyd et brag af en firmafest. Sjællands og Lolland-Falsters bedste service og hyggeligste lokaler venter på jer på Bandholm Hotel. 
 
Jeres firmafest på Sjælland og Lolland-Falsters dejligste hotel er i sikre hænder, vi er eksperter i at få små og store arrangementer afviklet med stor succes. Vi sætter altid en ære i, at skabe en vellykket firmafest tæt på Sjælland og Tyskland, på vores nyligt restaurerede hotel. 

Firmafest i Sjælland og Lolland-Falsters hyggeligste by

Vores flotte hotel ligger i den gamle havneby Bandholm, perfekt omgivet af den skønneste natur samt den hyggelige bys smukke gule huse og pakhuse. Her er det oplagt at holde den mest vellykkede firmafest. Sjælland og Tyskland ligger få kilometer væk og vi har god plads til eventuelle overnattende gæster.

Oplev den hyggelige lollandske havneby Bandholm, med den dejlige strand og smukke havn i gåafstand fra hotellet.

Firmafest nær Sjælland i Lolland-Falsters skønne natur

Oprindeligt blev vores dejlige hotel opført i 1886, og bærer derfor på en utrolig spændende lokalhistorisk fortælling. For nyligt har det gennemgået en stilsikker renovering med respekt for den oprindelige engelske palæstil, men med alle de bekvemmeligheder og luksuriøse faciliteter vores gæster skal bruge i forbindelse med en middag, et ophold eller en firmafest. Sjællandske, fynske og jyske virksomheder bruger vores flotte omgivelser til alt fra kurser og konferencer til dagsmøder og firmaarrangementer.      

Prøv en firmafest med Sjælland og Lolland-Falsters mange oplevelsesmuligheder

Hos os er der plads til alle arrangementer, også en dejlig firmafest nær Sjælland og Tysklands grænser. 

Start eventuelt dagen utraditionelt og få en unik firmafest i Sjælland og Lolland-Falsters vildeste område. Vi bor tæt Knuthenborg Safaripark, hvor der er masser af muligheder for at inddrage den smukke park og de vilde oplevelser i den mest utraditionelle firmafest som Sjælland og Sydhavsøerne kan byde på. 

Hør mere om ophold og firmafest på Sjællands og Lolland-Falsters skønneste hotel

Vil du høre mere om vores faciliteter, vil du eventuelt have en guidet rundvisning, eller vil du udveksle gode idéer til den perfekte firmafest på Sjælland og Lolland-Falsters dejligste hotel, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 54 75 54 76. 

Kontakt

Gewünschte Datum