Bandholm Hotel Tag firmaet med på Bandholm hotel Hold møde på Bandholm hotel Store møder med op til 150 personer Møde i salen med luksus-forplejning

Kursuslokaler Sydsjælland

Besøg vores smukke hotel- og konferencecenter, og oplev vores dejlige kursuslokaler. Sydsjællands smukke natur og Danmarks hyggeligste by omringer det smukke og historiske Bandholm Hotel. 

Leder du efter de mest optimale kursuslokaler på Sydsjælland, tilbyder Bandholm Hotel perfekte konferencefaciliteter til dagsmøder, kurser og konferencer med eller uden overnatningsbehov.  

Centrale kursuslokaler på Sydsjælland

Med centralt beliggende kursuslokaler ved Sydsjællands safaripark; Knuthenborg, få kilometer fra Tyskland og ikke langt fra Askø, Fejø samt Femø, er Bandholm Hotel et oplagt valg for jer, der vil opleve alt det dejlige, som Sydsjælland kan byde på. 
I de smukke og historiske konferencelokaler på Sydsjællands dejligste hotel- og konferencecenter har vi god plads, uanset om I er 2 eller 150 deltagere. Hør mere om hvilke idéer og input vi har til den ideelle afvikling af jeres konference eller kursus. 

Professionelt indrettede kursuslokaler midt i Sydsjællands skønne natur

Vores skønne historiske hotel, med de velindrettede og unikke kursuslokaler, er Sydsjællands bedste tilbud til virksomheden eller foreningen, der vil afholde konference eller kurser i smukke inspirerende omgivelser.  

Vi er parate til at danne de perfekte rammer om jeres ophold, uanset om det er få timer eller flere dage der står på dagsordenen. Under hele jeres ophold står vores konferencefaciliteter naturligvis til rådighed. De smukke restaurerede kursuslokaler på Sydsjællands eventyrlige Bandholm Hotel, er ideelle til at skabe nye resultater og undervise i. 

Kursuslokaler med Sydsjællands bedste service og forplejning

Under hele opholdet, bliver du og dine kursusdeltagere serviceret af vores servicemindede og professionelle personale. Vi er alle parate til at levere en professionel og fleksibel service, således I altid kan koncentrere jer 100 % om det faglige mens I nyder opholdet. 

Optimale kursuslokaler i Sydsjællands dejligste by

Har du brug for en rutebeskrivelse til vores hotel- og konferencecenter, vil du gerne se vores smukke kursuslokaler i sydsjællandske Bandholm, eller vil du aftale nærmere vedrørende forplejning, er vi altid behjælpelige. Kontakt os allerede i dag og få detaljerne på plads.

Kontakt os på telefon +45 54 75 54 76, og få svar på det hele. På Bandholm Hotel er alt indrettet til, at du og dine kursusdeltagere får det bedste ud af opholdet.

 

Kontakt

Gewünschte Datum