Bandholm Hotel på Lolland-Falster Bandholm Hotels hovedindgang Superior Lux værelse på Bandholm Hotel Eksklusiv gourmetmenu på Bandholm Hotel Ansigtsbehandling i Bandholm Hotel Wellness

Bandholm Hotel er Danmarks bedste hotel 2017

Verdens største rejsehjemmeside, TripAdvisor, har netop offentliggjort deres årlige Travellers’ Choice liste over Danmarks 25 bedste hoteller, baseret på gæsternes egne brugeranmeldelser. I år topper det lollandske badehotel Bandholm Hotel listen som Danmarks bedste hotel.

“Vi er meget beærede over, at vores gæster har givet os så flotte ratings, og at de har lyst til at fortælle andre om deres oplevelser her på Bandholm Hotel,” udtaler hoteldirektør Joseph Kristiansen. “Glade gæster betyder alt for os og er alfa og omega i vores branche. Vi arbejder hver dag på alle facetter af driften og gennemkigger alt, for at give folk det bedste ophold hos os. Det kan vi se har givet pote, og det animerer os til at fortsætte med hele tiden at forbedre oplevelsen for vores gæster,” udtaler Joseph Kristiansen.

Gode ratings

Når verdens højest estimerede rejseanmeldelsesside TripAdvisor kårer Bandholm Hotel som Danmarks bedste hotel, sker det ud fra en række parametre, såsom beliggenhed, overnatningskvalitet, værelser, service, værdi for pengene og renlighed. I alle kategorier ligger Bandholm Hotel på 4,5 eller 5 point ud af 5 mulige. Ud af 429 anmeldelser har hele 74 % procent af gæsterne givet vurderingen “fremragende” og 23 % vurderingen “rigtig god”.

Nærlæser man brugernes anmeldelser, er det især Bandholm Hotels beliggenhed med udsigt over havet, den gode service og atmosfære på stedet, de smukke og rene lokaler, den gode mad i restauranten samt kvaliteten af wellnessbehandlingerne, der fremhæves. Hotellet ligger centralt placeret i et populært turistområde, lige ved Knuthenborg Safaripark, kun 20 min. fra Rødby-Puttgarden overfarten.

Ud over hotellet som helhed, ligger Bandholm Hotels restaurant også højt placeret på TripAdvisor med 158 anmeldelser og en gennemsnitlig rating på 4,5 ud af 5. Hotellet samarbejder med en række lokale fødevareproducenter på internationalt højt niveau, som er med til at levere de friske og velsmagende råvarer, som hotellets køkken er kendt for.

Fakta om Bandholm Hotel

Bandholm Hotel er et klassisk og herskabeligt badehotel, beliggende i naturskønne omgivelser på Lollands nordkyst, med direkte adgang til strand foran hotellet. Badehotellet har 43 elegante værelser, hvoraf 7 er med udsigt over Smålandshavet. Bandholm Hotel har rige, historiske aner med kongelig privilegering helt tilbage fra 1692. Hovedbygningen er tegnet af engelske arkitekter og opført af grevskabet Knuthenborg i 1886. I dag fremstår hotellet komplet og nænsomt restaureret i oprindelig palæstil med alle moderne hotelfaciliteter. 

Foran hotellet er der i sommerhalvåret mulighed for at nyde en drink eller spise udenfor på den store solterrasse med udsigt over vandet. Lige ved terrassen standser det gamle veterantog med sin karakteristiske tuden og sky af damp og tager passagerer med på en nostalgisk tur gennem skoven til Maribo.

Hotellet ligger ved havnefronten, som indbyder til en romantisk gåtur langs med havnepromenaden med smuk udsigt over det stille vand og det helt særlige, lollandske lys. Langs med havnepromenaden er der en lystbådehavn og en lille lokal færge, som man kan tage på udflugt med til småøerne Askø og Lilleø.

Hotellet, restauranten og wellnessafdelingen har åbent alle dage året rundt.

Udmærkelser og priser

Bandholm Hotel er i 2017 blevet kåret af TripAdvisor som Danmarks bedste hotel. Bandholm Hotel har desuden vundet TripAdvisor’s eftertragtede Travellers’ Choice Award i 2015, 2016 og 2017 samt Certificate of Excellence i 2014, 2015 og 2016. Derudover har hotellet vundet den prestigefyldte Luxury Travel Guide's Luxury Sea View Hotel Of The Year 2016. I december 2015 blev Bandholm Hotels restaurant kåret som den mest populære restaurant i hele Østdanmark af DinnerBooking.com. På de store bookingportaler Booking.com og Hotels.com ligger Bandholm Hotel også helt i top med mange anmeldelser og ratings på henholdsvis 9,2 ud af 10 og 4,6 ud af 5.