3d bryn tegnes op Professionel mikropigmentering permanent makeup 3d bryn Goldeneye mikropigmentering og 3d permanent makeup

3d bryn

3d bryn - diskret semi permanent makeup

En populær trend inden for semi permanent makeup er de såkaldte 3d bryn, også kendt som hairstrokes - en teknik, hvor øjenbrynet tegnes op, med enkelte tynde streger, så det ligner ægte hårstrå. 3d bryn giver et meget naturtro udseende, så man slet ikke ser, at de er tegnet på.

Få et personligt udtryk med 3d bryn

Øjenbryn er utroligt vigtige for ens udseende og rammer hele ansigtet ind. Det er derfor et meget personligt valg, hvordan man ønsker sine øjenbryn skal se ud. Med 3d bryn er det muligt at skabe en høj grad af realisme, så brynene ser utroligt autentiske ud, samtidig med at du har mulighed for at vælge det udtryk, der allerbedst passer til din personlige stil.

3d bryn sparer dig tid i hverdagen

3d Permanent makeup sparer dig for meget tid i hverdagen. 3d bryn giver en god "makeup-bund". Du vil altid kunne gå ud ad døren, som du er, med et naturligt hverdagslook, eller du kan vælge at supplere med mere makeup. Med en professionel mikropigmentering er du sikker på et både diskret og nydeligt resultat, som du kan nyde glæde af i 1-5 år.

Vi svarer på spørgsmål om 3d bryn og mikropigmentering

Ved en permanent makeup-løsning er der selvfølgelig overvejelser, man bør gøre sig, inden man beslutter sig. Derfor står vi naturligvis til rådighed for at svare på spørgsmål omkring behandlingen. Vi anbefaler at booke tid til en konsultation, hvor vi kigger på din hud- og hårfarve og kommer med vores anbefalinger til hvilke former og farver, der vil forskønne og fremhæve dit naturlige look.

Læs mere om permanent makeup her.

Læs også blogindlægget Fremhæv dit naturlige look.