Bandholm Hotel - Bedste hotel på Lolland-Falster og Sydsjælland Konference Femern Bælt Kursus og seminar Sydsjælland Gourmet og lokal gastronomi Sydsjælland og Lolland Eksklusive mødelokaler Sydsjælland Lounge til hygge og afslapning efter mødet eller kurset Slap af med cocktails i baren efter konference Sydsjælland Gourmet og gastronomi kursus konference Bandholm Hotel

Møder og konferencer Sydsjælland og øer

Møder og konferencer Sydsjælland og øer


Søger du møde- eller konferencelokaler på Sydsjælland, Møn eller Lolland-Falster, så kig nærmere på Bandholm Hotel. Hotellet ligger naturskønt på Lollands nordkyst, kun få minutter fra Sydsjælland.


Sydsjællands og Lolland-Falsters bedste hotel og konferencecenter

Bandholm Hotel er kåret som ikke alene Sydsjællands, men Danmarks bedste hotel i 2017, 2018 og 2019 af verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor. Hotellet ligger ideelt ned til vandet, et idyllisk og smukt sted at holde seminarer, møder og konferencer.

Møder og konferencer med gourmet på Sydsjælland og øer

Bandholm Hotel tilbyder luksus forplejning med lokal gastronomi og gourmet i forbindelse med jeres møde eller konference på Sydsjælland. Hotellets køkken er kendt for at forvandle de allerbedste lokale råvarer til spændende og velsmagende retter. Køkkenchefen tilrettelægger den helt rigtige menu til jeres møde eller konference.

Konference med teambuilding på Sydsjælland og øer

Teambuilding ryster konferencedeltagerne sammen og skaber samhørighed. Jeres deltagere lærer at samarbejde og har det sjovt med forskellige aktiviteter. Bandholm Hotel er specialister i at sammensætte teambuilding events på Lolland-Falster, Sydsjælland og Møn, som passer til jeres gruppe. Kontakt eventkoordinatoren på 5475 5476 for at høre mere.

Seminar og konference med overnatning ved Smålandshavet

Ønsker I overnatning i forbindelse med jeres kursus, seminar eller konference er der rig mulighed for overnatning i et af Bandholm Hotels mange luksusværelser. Har I brug for flere end 43 værelser, samarbejder Bandholm Hotel med andre overnatningssteder på Lolland-Falster og Sydsjælland, så I kan overnatte i nærheden og få transport frem og tilbage.

Eksklusive mødelokaler Lolland-Falster

Bandholm Hotel råder over smukke og eksklusive mødelokaler med udsigt til havet og hotellets smukke have. Her er der også mulighed for en dejlig gåtur i pausen, hvor man kan samle tankerne og få inspiration til næste del af mødet eller konferencen. 

Slap af med en drink i baren efter konferencedagen

De bedste samtaler i løbet af konferencen er ofte under de mere uformelle stunder, når man slapper af med en dejlig cognac eller cocktail i baren efter en lang dags møder. Gå om bord i Bandholm Hotels udsøgte vinkort og lad vores erfarne bartendere fortælle om vores store udvalg af eksempelvis gin, rom og whisky fra både fjerne himmelstrøg og lokale producenter.

Kontakt os for at høre mere

Bandholm Hotel har mange års erfaring i at planlægge og afholde møder, kurser, seminarer, konferencer og mange andre former for events. Vi vil meget gerne i dialog med jer og stiller gerne vores erfaring til rådighed. Vi er sikre på, at vi har Lolland-Falsters og Sydsjællands bedste møde- og konferencetilbud. Udfyld kontaktformularen nedenfor eller ring gerne til os på 5475 5476.

Læs mere om møder og konferencer her.

Kontakt

Gewünschte Datum