Spa og jacuzzi på Bandholm Hotel Wellness Superiorværelse på Bandholm Hotel Restaurant 3-retters middag spa ophold Spa med champagne Bandholm Hotel by night

Spa ophold

Anreisedatum
02
August
Abreisedatum
03
August

Lad tankerne flyve væk og sanserne forkæles med et spa-ophold på det prisbelønnede luksus-badehotel Bandholm Hotel fra 1886

Luksus spa ophold

Bandholm Wellness tilbyder Spaophold med en række afslappende, forkælende og stimulerende spa-behandlinger, som efterlader krop og sjæl i ro og balance.

Se mere om wellnessophold.

Spa-ophold med middag og overnatning

Med i spa-opholdet er også overnatning og tre-retters middag i Bandholm Hotels populære restaurant med udsigt over Smålandshavet. I sommerhalvåret er der mulighed for at spise udenfor på hotellets store, overdækkede terrasse.

Hotellets 42 værelser er luksuriøse og stilfuldt indrettet med moderne bekvemmeligheder. Perfekt til at slappe af nyde et romantisk spa ophold sammen. 

Spa-opholdets behandlinger

Bandholm Wellness tilbyder en lang række spa- og wellnessbehandlinger. Prøv f.eks. en "lille romantik for to", som består af 30 min. i spaens bobler med en servering af vand, nødder og frugt, efterfulgt af en halv times afslappende helkropsmassage. 

Der er også mulighed for at vælge Night Spa Deluxe med en times jacuzzi, champagne, tapas og frugt. En nydelsesfuld og romantisk oplevelse. 

Læs mere om de forskellige wellness behandlinger.

Romantisk spa ophold på luksushotel

Wellness, spa og romantik går hånd i hånd, og på Bandholm Hotel er i sikre på at finde romantiske omgivelser, hyggelige og stemningsfulde lokaler og hjertevarm og diskret betjening, så I kan slappe helt af og nyde nuet med hinanden. Har I specielle ønsker til jeres spaophold som f.eks. champagne, stearinlys og roser på værelset, så ring på 5475 5476.

Prisbelønnet badehotel på Lolland

Bandholm Hotel har vundet mange priser og udmærkelser, bl.a. TripAdvisor's Travellers' Choice kåring som Danmarks bedste hotel 2017, 2018 og 2019 samt Luxury Travel Guide's European Luxury Hotel And Restaurant Of The Year 2018 Award.

Prøv en udsøgt gourmetmiddag

Falder jeres spaophold på en weekend, er det oplagt at opgradere til en 7-retters gourmetmiddag med vinmenu. Bandholm Hotels restaurant er kendt for sin brug af de bedste lokale råvarer, som med kreativitet og passion forvandles til udsøgte gourmetretter. Hotellets sommelier har i samarbejde med køkkenchefen udvalgt de bedste vine til årstidens gourmetmenu, så vin og mad går op i en højere smagsmæssig enhed. 

Unikke tilbud på eksklusive spa ophold i Danmark

Vi har et spændende udvalg af forskellige opholdstyper, værelser og aktiviteter, som vores tilbud afspejler. Gå på opdagelse i vores enkelte tilbud og find det ophold der passer netop til dig.