Parmassage Massagebrikse til parmassage Lolland-Falster Massage Lolland-Falster Hot stone massage på Bandholm Hotel Bandholm Wellness - massage Lolland-Falster Spa med champagne Rygmassage Massagebrikse Bandholm Wellness Hyggeligt loungeområde Bandholm Wellness

Massage Lolland-Falster

Søger du massage på Lolland-Falster er du kommet til det rigtige sted. Bandholm Wellness tilbyder mange former for massage. 

Massage Lolland-Falster – alt du skal bruge ét sted

Bandholm Hotels store wellnesscenter tilbyder mange former for massage, både wellnessmassage, hot stone massage, helkropsmassage, ansigtsmassage, rygmassage, fodmassage og meget mere. Ring på 5475 5476 for at høre mere og bestille tid, eller besøg vores online booking her.

Wellness massage

Wellness-massage er det, du skal forkæle dig selv med, når du trænger til total afslapning, afstresning og ro. Prøv f.eks. en hot stone behandling, hvor varmen fra de opvarmede lavasten bevæger sig dybt ind i kroppen, samtidig med at olier afgifter vævet. Du kan også prøve en Kalahari helkropsmassage med fugtgivende botaniske olier, hvor du bliver fuldstændig afslappet, og din hud bliver silkeblød. Læs mere om massage her.

Parmassage

Tag kæresten med til en hyggelig og romantisk oplevelse for 2. I kan f.eks. kombinere en halv time i spaens bobler med afslappende massage. I får nødder, vand og frugt til, og der er også mulighed for at nyde champagne og tapas m.m. i spaen. Meget luksuriøst og hyggeligt! Når I kommer afslappede op ad spaen får I dejlig massage, som efterlader jer fuldstændigt afslappede og i en tilstand af velvære. Optimal nydelse og afstresning og en dejlig oplevelse sammen. Læs mere om romantisk spa-body.

Flotte lokaler i Bandholm på Lolland

Bandholm Hotel Wellness holder til i smukke lokaler på Birketvej 1 i Bandholm. Det er Knuthenborgs tidligere godskontor, der er blevet restaureret og ombygget til spa- og wellnesscenter. Bandholm Wellness tilbyder et stort udvalg af både massage, spa- og diverse skønhedsbehandlinger. Læs mere om de forskellige behandlinger på wellness siden.

Ring og høre mere på 5475 5476 eller book massage her

Kontakt

Gewünschte Datum