Behandling med frugtsyre på Bandholm Hotel Wellness

Die Fruchtsäurekurbehandlung ist eine effektive und natürliche Behandlung gegen unsaubere, abgetragene oder pigmentierte Haut. Während der Behandlung werden tote Hautzellen entfernt, und neue, frische Haut tritt hervor.

En frugtsyre kurbehandling (alfahydroxysyre eller AHA) er en effektiv, cellestimulerende behandling. Frugtsyren er naturligt forekommende og har gavnlige effekter på uren hud, hud med store porer, pigmenteret hud linjer/smårynker, og små ar, og har evnen til at gøre huden sundere, stærkere og glattere.

Under frugtsyre kurbehandlingen arbejder vi med glykolsyre, som har en naturlig exfolierende effekt. Den trænger igennem hornlaget og frigører døde hudceller i det øverste hudlag. Under den grå og triste døde hud er der friske, nye hudceller, som som kommer frem og giver en klar, lysnet, glat og smidig hud. Frugtsyren stimulerer samtidig den naturlige cellefornyelse, så kroppens evne til at regenerere huden bliver forbedret.

Frugtsyre kan være effektivt som behandling for pigmenteret hud med mørke pletter eller uens hudtone, men man skal være varsom med at bruge ren frugtsyre eller en for skrap blanding. At skrælle huden med AHA kan overstimulere en pigmenteret hud og få den til at ændre sig, så snart den bliver udsat for det mindste sol. Så man skal gå forsigtigt til værks, især når der er tale om hyperpigmenteret hud.

Hos Bandholm Wellness bruger vi derfor en blanding af kigeliafrugt ekstrakt og baobab ekstrakt, som tilsammen har en super effektiv virkning på at lysne, stramme og fugte huden. Det blandes sammen med Rooibos-the, som er rig på antioxidanter og kendt for sin evne til at bekæmpe de frie radikaler, og dermed bremse for tidlig ældning. Denne Kalahari Phyto Compounding-behandling kan også udføres en gang om ugen, i modsætning til behandling med ren frugtsyre, som kun må udføres hver 4-5 uge.

Til sidst skal nævnes at det anbefales ikke at tage kuren med AHA om sommeren, da solen er på sit højeste. Men selv om kuren tages om vinteren, skal du bruge solcreme hver eneste dag, da huden ikke må udsættes for solens stråler under AHA behandlinger.