Reserver et juleophold Hold jul på Bandholm hotel Flot opstillede spiritusflasker på Bandholm hotel Hotellet forfra om vintren Spa og champagne

Julefrokost ophold

Bandholm Hotel tilbyder det helt perfekte julefrokost ophold. Uanset om du leder efter et julefrokost ophold til vennerne, foreningen eller firmaet, leverer vi den perfekte løsning for jer.

Julefrokost ophold

Nyd et udsøgt julefrokost ophold på dejlige Bandholm Hotel, det er ægte forkælelse. Med skønne hjemmelavede specialiteter, hyggelige rammer og nyrenoverede værelser bliver jeres julefrokost ophold med garanti en succes.

Julefrokost ophold i den hyggelige havneby Bandholm

Planlæg et hyggeligt og inspirerende julefrokost ophold i den gamle havneby Bandholm. Vores flotte hotel ligger perfekt, omgivet af den skønneste natur samt den hyggelige bys smukke gule huse og pakhuse.

Hotellet blev oprindeligt bygget tilbage i 1886 og er nyrenoveret i den oprindelige Engelske Palæstil. Her kan I nyde det perfekte julefrokost ophold. Vi bor tæt Knuthenborg Safaripark og kun 20 minutters kørsel fra Rødby-Puttgarden færgen. Med stranden og havnen som naboer ligger Bandholm Hotel perfekt til et unikt og inspirerende julefrokost ophold.  

Du kan altid være sikker på et vellykket arrangement, når du vælger Bandholm Hotel. Vi leverer et professionelt og eksklusivt julefrokost ophold, hver gang.

Julefrokost med ophold og overnatning – altid en succes

Vi har stor erfaring i at arrangere det perfekte julefrokost ophold. Alle slapper mere af og bidrager til den gode stemning, når der er arrangeret overnatning i forbindelse med jeres julefrokost ophold. Alle kan med ro i sindet nyde en festlig og veltilrettelagt julefrokost. Opholdet og overnatningen giver frihed til at slippe tøjlerne og glemme alt om transportproblemer.

Vi har færdige løsninger klar til alle typer firmaarrangementer, hvad enten det drejer sig om personalemøde, reception, firmafest, firmaskovtur eller julefrokost. Opholdet på vores dejlige hotel byder på et væld at eksklusive faciliteter. Her er eksempelvis mulighed for at spille pool eller billard, mens I nyder en drink fra baren.

Få mere information om vores eksklusive julefrokost ophold

Har du brug for at vide mere om vores skønne julefrokost ophold, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 54 75 54 76. Du kan også bestille online, hvis du allerede ved hvornår det passer bedst ind i kalenderen.

Contact

Desired date