Gourmetophold i luksuriøse omgivelser Bartender i baren på Bandholm Hotel Smukt anrettede gourmetretter Udsøgte vine og ild i pejsen Udeservering på terrassen

Gourmetophold Sjælland

Arrival
04
August
Departure
05
August

Vælg et skønt gourmetophold på Sjælland og Lollands dejligste hotel. Bandholm hotel byder dig og din partner på et udsøgt gourmetophold, med Sjælland få kilometer væk - det er ægte forkælelse.

Gourmetophold Sjælland

Leder du efter det perfekte gourmetophold på Sjælland eller sydhavsøerne, tilbyder vi den perfekte løsning. I smukke og rolige omgivelser på Lolland ligger dejlige Bandholm Hotel. Læn jer tilbage og nyd en ekstra god oplevelse væk fra hverdagens rutiner.

Gourmetophold med Sjælland og Tyskland få kilometer væk

Brofaste Lolland er kun få kilometers kørsel fra Sjælland, men alligevel langt nok væk til at I kommer helt væk fra hverdag og rutiner. Tiden står stille i Bandholm, på den gode måde. Et dejligt gourmethold med Sjælland få kilometer væk, giver plads, tid og mulighed for at slappe helt af, uden først at skulle køre 7-8 timer i bil.

Book et romantisk gourmetophold til dig og din partner, eller tag hele familien med på en hyggelig og inspirerende oplevelse i den gamle havneby Bandholm. Omgivet af den skønneste natur samt den hyggelige bys smukke gule huse og pakhuse, er Bandholm Hotel centrum for herlige luksusoplevelser. Glem hverdagen og find inspirationen på vores dejlige gourmetophold med gastronomisk forkælelse i særklasse. Vores gæster siger vi leverer det bedste gourmetophold som Sjælland og Lolland kan præstere – prøv det selv.

Gourmetophold på Sjælland og Lollands dejligste hotel

Bandholm hotel byder også på en hyggelig wellnessafdeling, for jer der har lyst til lidt ekstra luksus. Vores dygtige wellness personale tilbyder mange lækre afstresnings- og skønhedsbehandlinger, der er med til at placere jeres gourmetophold i særklasse.

Få mere information om vores gourmetophold i Sjællands baghave

Har du brug for at vide mere om vores skønne gourmetophold med Sjælland og Tyskland kun få kilometer væk, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 5475 5476. Du kan også overraske din partner og bestille online, hvis du allerede ved, hvornår det passer bedst ind i kalenderen.