Bandholm Hotel med udsigt over havet Hyggeligt og romantisk badehotel med havudsigt Sjælland Lækre hotelværelser Musumsbanen standser lige foran Bandholm Hotel - weekendophold med havudsigt Stor morgenbuffet inkluderet i alle ophold

Hotel med havudsigt Sjælland

Arrival
31
July
Departure
01
August

Kom og oplev den skønne natur og de smukke lokaler i det hyggeligste hotel med havudsigt på Sjællands naboø Lolland. Book en miniferie eller et romantisk weekendophold på Bandholm Hotel. Vores hotel med havudsigt er Sjælland og Sydhavsøernes bedste hoteloplevelse.


Vi byder dig og din partner velkommen til et udsøgt wellness- eller gourmetophold på vores dejlige hotel med havudsigt. Sjællands og Sydhavsøernes vildeste seværdigheder ligger lige udenfor døren.

Bandholms hotel med havudsigt – Sjællands smukkeste

Vi har plads til det hele her på vores historiske hotel med havudsigt. Sjælland og Tyskland er lige rundt om hjørnet, og uanset om I kun er dig og din partner, eller I har taget hele familien med, ligger der et væld af dejlige oplevelser og timer foran jer. Unikke naturoplevelser, vandreture langs kysten, Lalandias festlige badeland og Danmarks vildeste safaripark er bare nogle af de mange udfoldelsesmuligheder vi kan byde på.

Vores nyligt renoverede hotel ligger perfekt, omgivet af den skønneste natur samt den hyggelige bys smukke gule huse og pakhuse. Det dejligste badehotel på Sjælland og Sydhavsøerne, lader jer glemme alt om hverdagen. Her er personlig og nærværende service en selvfølge når du skal forkæles.

Du har fundet det bedste hotel med havudsigt på Sjælland og Sydhavsøerne

Stop bare med at lede, du har allerede fundet det bedste hotel med havudsigt til dit weekendophold med havudsigt på Sjælland og Sydhavsøerne. Bandholm Hotel tilbyder alt det du har brug for.

Book eksempelvis et eksklusivt og romantisk gourmetophold med et væld af oplevelser og smagsindtryk, eller kombinér et golfophold med afslappende wellness-behandlinger. Du kan også vælge, at tage hele familien med på udflugter til Lollands, Sydsjællands og Nordtysklands mange seværdigheder.

Få et unikt ophold på Bandholm Hotel – Sydsjællands dejligste hotel

Vores hotel med havudsigt er Sjællands og Sydhavsøernes dejligste hotel, det er vi helt overbeviste om. Nyd vores mange skønne faciliteter og gør dit ophold sjovere og endnu mere hyggeligt.

Vores hyggelige wellness-afdeling byder eksempelvis på mange forskellige afstresnings- og skønhedsbehandlinger, ligesom I kan hygge jer med en forfriskende drink fra baren.

Hør alt om vores dejlige hotel med havudsigt - Sjællands og Sydhavsøernes stolthed

Har du lyst til at høre mere om vores dejlige hotel med havudsigt, er du velkommen til at kontakte os på telefon +4554 75 5476. Du kan også bestille dit ophold online med det samme, så er du sikker på at få plads når du vil afsted.