Hot stone massage er en meget blid massageform med dybdegående virkning. Kroppen masseres langsomt med lune lavasten, som får musklerne til at slappe helt af.

Det er langt fra alle, som kender til hot stone massage, selv om den er blevet brugt i mange år efterhånden. Det er en en af de bedre massageformer, da den har en meget dybdegående virkning, selv om det er er en meget blid form for massage. Varmen fra stenene trænger dybt ned i musklerne og får dem til at slappe af. Vi bruger basalt lavasten, som holder effektivt på varmen, mens der masseres med langsomme, dybe strøg.

Behandlingen starter med at der lægges tempererede lavasten hele vejen fra lænden op langs rygsøjlen. Mens varmen trænger ned i ryggen, masseres bagsiden af benene med varme sten, som langsomt bliver ført hen over benene og hjælper ømme lægmuskler til at slappe af.

Bagefter masseres ryggen med stenene. Det er helt fantastisk, hvordan varmen spreder sig ud i hele kroppen og skaber velvære.

Det samme gentages på forsiden, hvor stenene lægges på maven og hele vejen op på brystet. Så fortsættes med benene, fødderne, armene, hænderne, maven, décolleté og hovedbunden.

Jeg kan ikke garantere, at du er vågen, når behandlingen er slut, for de fleste falder i søvn :0).