Solnedgang bag mørke skyer

Når vi er ude i solen udkæmpes en kamp i vores hud mellem de frie radikaler og de beskyttende antioxidanter. C-vitamin er en kraftig antioxidant, som beskytter huden mod UV-strålers påvirkning.

Når vi er ude i solen udkæmpes en kamp i vores hud mellem de frie radikaler og de beskyttende antioxidanter. 

Frie radikaler skaber ravage i kroppen

Frie radikaler er ustabile molekyler, som konstant søger at indgå i kemiske forbindelser med andre stoffer i kroppen. Dermed skaber de frie radikaler ravage - ikke mindst i huden - hvor de kan anrette store skader og bl.a. forårsage rynker. Når vi er udsat for solens stråler fremmes de processer, der danner frie radikaler i kroppen. Derfor er det vigtigt at modvirke de skadelige virkninger om sommeren, hvor vi er meget ude i solen.

Antioxidanterne beskytter mod skader fra solen

Heldigvis har vi de beskyttende antioxidanter, som modvirker de frie radikaler. Dem har vi tilgang til, bl.a. gennem sund kost (masser af frugt og grønt), men også en god solcreme kan være nyttig for at tilføre huden de vigtige antioxidanter.

C-vitamin er en kraftig antioxidant, som beskytter huden mod UV-strålers påvirkning. Mennesket er ikke selv i stand til at danne C-vitaminer, så derfor er vi afhængig af at det bliver tilført udefra.

C-Vitamin Boost Kur giver beskyttelse hele sommeren

Bandholm Wellness tilbyder nu en 5-ugers C-Vitamin Boost Kur. Hver uge får du renset og eksfolieret ansigtet og får lagt en 100% ren C-vitamin maske på huden, mens du bliver masseret. Der afsluttes med en skøn, blød fugtighedscreme, solcreme og opkvikkende "facial mist" som hydrerer huden. 

C-vitamin er aktiv i huden i op til 72 timer efter behandlingen. Efter hver behandling i Bandholm Wellness får du en ren C-vitamin ampul med hjem, som du selv kan påføre, hvormed din hud i 5 uger konstant vil være under påvirkningen af C-vitamin. Resultatet er en strålende hud, som er blevet skånet fra de fleste skader, solen (vores bedste ven og værste fjende) ellers ville have udrettet. 

Denne behandling koster 550 kr. for 40 min. 

I hele juni 2016 tilbyder vi 5 x C-Vitamin Boost for kun 2.200 kr.

(Normal pris: 2.750 kr. - du får en hel behandling gratis)

For bedste resultater anbefaler vi at du bruger solfaktor hver dag, mens behandlingen står på, og du skal regne med at købe en serum med hjem som er tilpasset din hudtype, som du kan blande sammen med C-vitamin ampullen. 

Ring og hør nærmere på +45 5475 5476 eller book en tid til Kalahari Phyto Vitamin C behandling i vores online booking.