Permanent makeup wellness mikropigmentering Bandholm GoldenEye produkter

Permanent makeup, eller mikropigmentering, som det også hedder, er en glimrende måde at forstærke og forskønne dit naturlige udseende.

Permanent makeup, eller mikropigmentering, som det også hedder, er i de senere år blevet meget tilgængeligt og helt almindeligt. Det er da også dejligt nemt altid at have en “bund” af makeup, som forskønner dine træk og rammer dit ansigt ind, især hvis du ikke bruger så meget makeup til daglig.

Naturligt look med permanent makeup

Hos Bandholm Wellness tilbyder vi mikropigmentering af øjenbryn, eyeliner og læber. Det er vores overbevisning, at permanent makeup ikke skal erstatte al makeup eller se kunstigt ud, men derimod fremhæve dit naturlige udseende.

Permanent makeup kan også hjælpe til der, hvor der er mangler fra naturens side, f.eks. hvis der er begrænset hårvækst ved vipper og bryn, eller hvis læbekonturerne med tiden er blevet udvisket. Det er også meget almindeligt med asymmetriske øjenbryn og læber. Her kan korrekt udført mikropigmentering hjælpe, så man får et pænt og ensartet udtryk.

Forventningsafstemning inden vi går i gang

Det er meget vigtigt for os, at du bliver glad for resultatet. Derfor går vi altid igennem en indledende proces, hvor vi lytter til dine ønsker og kommer med vores anbefalinger. Vi taler om, hvilket udtryk, du gerne vil have, og gennemgår forskellige farvemuligheder, som passer til din hud- og hårfarve.

Først når du er 100 % sikker på, hvad du gerne vil have, og vi fagligt kan stå inde for det, går vi videre til selve behandlingsdelen. 

Læber og øjenbryn tegnes op

Behandlingen starter med, at man får lagt lokalbedøvelse på behandlingsområdet. Herefter laver vi en predrawing, hvor vi tegner bryn eller læber op, så du ved præcis hvordan, det kommer til at se ud. Ved eyeliner er det ikke nødvendigt med en predrawing, da man bare følger vippekanten.

Ingen skadelige stoffer

Selve behandlingen foregår med en steriliseret engangsnål, og vi bruger kun de bedste pigmenter, som er 100 % fri for skadelige stoffer af enhver art. Pigmenten lægges i det øverste hudlag, og da nålen skal trænge igennem huden, vil man selvfølgelig kunne mærke det. De fleste oplever dog ikke, at det gør særlig ondt, da man jo også er lokalbedøvet. Men helt smertefrit er det ikke. Det hjælper at indstille sig på det på forhånd, så bliver man som regel positivt overrasket over, at det ikke er så slemt.

Hvor længe holder det?

Efter behandlingen er farven meget markant de første dage. Det skal man ikke blive forskrækket over. I løbet af den første uges tid forsvinder 50-60 % af farven. Ofte er der brug for en genopfyldning af farven, og det er da også inkluderet i prisen, at du kan komme tilbage og få en genopfyldning inden for tre måneder.

Permanent makeup holder typisk 1-5 år, afhængig af alder og hudtype. Personligt frisker jeg mine bryn op en gang om året, fordi jeg synes det er pænt. Farven falmer stille og roligt med tiden. Hos nogen forsvinder den helt efter nogen år, og hos andre vil den blot blive svagere med tiden, uden nogensinde helt at forsvinde. Det er selvfølgelig noget, man skal være opmærksom på, inden man beslutter sig.

Uddannede medarbejdere

Vores medarbejdere er uddannet hos GoldenEye Danmark. Vi er omhyggelige og går ikke kompromis med hverken vores klienters sundhed eller det æstetiske udtryk. Som nævnt er vores filosofi, at permanent makeup skal være naturligt, og derfor laver vi heller ikke ekstreme ting, hverken unaturligt brede øjenbryn eller vilde farver. 

Kontakt os, hvis du har spørgsmål

Er du i tvivl om, hvad du ønsker, eller har spørgsmål til behandlingen, så send os en mail, ring på +45 5475 5476 eller book en konsultation hos os. Vi vil meget gerne være behjælpelige med råd og vejledning.