Wellness weekendophold med spa og champagne Wellness weekend med 3-retters menu i restauranten Lækker suite på Bandholm Hotel Hall'en på Bandholm Hotel Parbehandling massage Massage Bandholm Hotel Wellness Bandholm Hotel

Wellness weekend

Wellness weekend - romantik og nydelse

Nyd en uforglemmelig, romantisk wellness weekend på Bandholm Hotel. Her får I både luksusværelser, afslappende og livgivende wellnessbehandlinger samt lokal gastronomi i særklasse.

Wellness weekend med dejlig natur omkring

Bandholm Hotel ligger lige ved havet, omgivet af dejlige naturoplevelser. Her er både skov, strand og marker, og Knuthenborg lige ved siden af. Perfekt til dejlige gåture ved vandet. I kan bruge jeres wellness weekend til at slappe helt af, lade op og nyde hinanden.

Weekendophold med wellness

Et dejligt weekendophold med wellness kan kombineres på flere måder. Bestil f.eks. et todages wellnessophold med ankomst fredag eftermiddag og afrejse søndag. 

Romantisk wellness weekend

Når I ankommer på jeres hyggelige værelse fredag eftermiddag, venter der lækre chokoladedyppede jordbær og evt. en romantisk pakke med mousserende vin, stearinlys, massageolie og røde roser, som I kan bestille med, når I booker.

Middag i restauranten

Om aftenen får I en 2-retters middag i hotellets hyggelige restaurant. Der er åbent i baren om aftenen og hvis vejret tillader det, kan I også sidde uden for på hotellets store, overdækkede terrasse.

Spa- og massagebehandlinger

Lørdag morgen kan I nyde en dejlig, veldækket morgenmadsbuffet. I løbet af dagen får I 60 minutters spa- eller massagebehandling, som en del af opholdet, og I kan naturligvis supplere med flere af de mange skønne behandlinger, som Bandholm Wellness tilbyder.

Udsøgt gastronomi under wellness weekenden

Lørdag aften kommer det kulinariske højdepunkt i form af en lækker 3-retters menu i restauranten. Menuen kan opgraderes til en 4-retters gastromenu eller sågar en 7-retters gourmet med vinmenu, hvis I virkelig vil have det fulde udbytte af køkkenchefens gastronomiske udfoldelser.

Søndag morgen vågner I op til en dejlig morgenbuffet og tjekker ud fra værelset - opfyldt og mættet af indtryk efter en herlig wellness weekend.

Hør mere om wellness weekend på Bandholm Hotel

Ønsker I mere information, sidder vi klar ved telefonen på 5475 5746. I kan også læse mere om wellnessophold. Book jeres wellness weekend ved at vælge 2-dags wellnessophold med ankomst fredag. Vi glæder os til at betjene jer på Bandholm Hotel!