Bandholm Hotel - luksus badehotel Sjælland Spa med champagne God stemning i gourmetrestauranten Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness Gastronomiske oplevelser i Bandholm Hotels restaurant Bartender i baren på Bandholm Hotel Vin i restauranten Kaffe på terrassen på badehotellet Pejsestuen restaurant

Pressekit

Her følger et pressekit med logo, billeder og faktatekst til brug ved artikler om Bandholm Hotel.

Pressekit

Download zip-fil med Bandholm Hotels logo i svg og png-format (75 KB)

Download hi-res billeder 

Alle billeder er copyright © Bandholm Hotel og må kun bruges i forbindelse med relevante og lødige artikler om Bandholm Hotel i anerkendte medier, websteder o.lign. Billederne må ikke deles på sociale medier, videresælges eller gøres tilgængelig for direkte download på andre websteder. Bandholm Hotel forbeholder sig ret til at kræve billederne fjernet ved uretmæssig eller anden fra Bandholm Hotels synspunkt ikke ønsket brug. Bandholm Hotel forbeholder sig ret til at kræve kompensation og/eller erstatning ved uautoriseret eller ulovlig brug af billederne. Ved at downloade billederne erklærer du dig enig i dette.

Presseansvarlig kan kontaktes på telefon 5475 5476 eller rga@bandholmhotel.dk eller via kontaktformularen.

Læs seneste pressemeddelelser her.

Læs gæsternes anmeldelser af hotellet her.

Fakta om Bandholm Hotel

Bandholm Hotel er et klassisk, herskabeligt badehotel, beliggende i naturskønne omgivelser på Lollands nordkyst, med direkte adgang til strand foran hotellet. Badehotellet har 43 elegante værelser, hvoraf 7 er med udsigt over Smålandshavet.

Historisk badehotel fra 1886

Bandholm Hotel har rige, historiske aner med kongelig privilegering helt tilbage fra 1692. Hovedbygningen er tegnet af engelske arkitekter og opført af grevskabet Knuthenborg i 1886. I dag fremstår hotellet komplet og nænsomt restaureret i oprindelig palæstil med alle moderne hotelfaciliteter. 

Stort repertoire af wellnessbehandlinger

Bandholm Hotels wellnesscenter ligger i det gamle godskontor ved indkørslen til byen. Bandholm Wellness tilbyder et bredt udvalg af skønheds-, spa-, massagebehandlinger, samt permanent makeup, fedtfrysning med mere.

Populær restaurant med lokal gastronomi og gourmet

Bandholm Hotels populære a la carte restaurant er kendt for sit fokus på råvarer i høj kvalitet fra de bedste lokale producenter, samt et omfattende vinkort. I weekenden tilbydes en særlig 7-retters gourmetmenu med tilpasset vinmenu. 

Stor terrasse med udeservering

Foran hotellet er der i sommerhalvåret mulighed for at nyde en drink eller spise udenfor på den store solterrasse med udsigt over vandet. Lige ved terrassen standser det gamle veterantog med sin karakteristiske tuden og sky af damp og tager passagerer med på en nostalgisk tur gennem skoven til Maribo.

Havnepromenade og lokal færge til småøer

Havnefronten foran hotellet indbyder til romantiske gåture langs med havnepromenaden med smuk udsigt over det stille vand og det helt særlige, lollandske lys. Langs med havnepromenaden er der en lystbådehavn og en lille lokal færge, som man kan tage på udflugt med til småøerne Askø og Lilleø.

Masser af udflugtsmuligheder

Få hundrede meter fra Bandholm Hotel ligger Knuthenborg Safaripark samt mange andre attraktioner inden for få minutters kørsel, såsom Dodekalitten, Maribosøerne og Maribo Domkirke, Fuglsang Kunstmuseum og Pederstrup Herregård, øko-landbruget Knuthenlund og bryggeriet Krenkerup, naturskønne golfbaner, samt færgeforbindelsen Rødby-Puttgarden.

Hotellet, restauranten og wellness har åbent alle dage året rundt.

Udmærkelser og priser

Bandholm Hotel er i 2017, 2018 og 2019 blevet kåret af TripAdvisor som Danmarks bedste hotel. Bandholm Hotel har desuden vundet TripAdvisor’s eftertragtede Travellers’ Choice Award i 2015, 2016, 2017 og 2018. Derudover har hotellet vundet den prestigefyldte Luxury Travel Guide's "European Luxury Hotel And Restaurant Of The Year 2018" pris, samt "Luxury Sea View Hotel Of The Year 2016". I december 2015 blev Bandholm Hotels restaurant kåret som den mest populære restaurant i hele Østdanmark af DinnerBooking.com og opnåede en tredjeplads på samme liste i november 2017. På de store bookingportaler Booking.com og Hotels.com ligger Bandholm Hotel også helt i top med mange anmeldelser og høje ratings.

Contact