Brug firma gavekortet i Bandholm Hotels restaurant Luksus ophold som firmagave Julegratiale kan bl.a. bruges på eksklusive wellness-oplevelser Gavekort til luksus hotelophold

Firmagavekort til Bandholm Hotel


På Bandholm Hotel er vores gæster altid i centrum. Vores vision er at skabe enestående, nydelsesfulde oplevelser i vores hotel, restaurant og wellness. Vi har derfor fokus på at yde en excellent service og levere mad og hotelophold i højeste kvalitet.


Luksus-oplevelser som firmagave

Med dette gavekort kan du sikre jeres ansatte et uforglemmeligt ophold på Bandholm Hotel, hvor Lollands smukke natur danner rammerne, og vi skaber oplevelsen. Jeres ansatte skal blot aflevere gavekortet på hotellet, hvorefter de kan nyde et fornemt hotelophold i det historiske badehotel fra 1886.

Ophold med morgenmad

Ophold med overnatning og morgenmad for 2 personer i delt dobbeltværelse.

Samlet værdi kr. 1.395. Der opnås en rabat ved køb af minimum 5 gavekort.

Jeres pris: kr. 1.095

2-dages ophold med udsøgt gastro-oplevelse

Et 2-dages ophold for 2 personer i delt dobbeltværelse. Inklusiv morgenmad begge dage. Inkluderer endvidere udsøgt 4-retters gastromenu én af dagene. Samlet værdi kr. 4.080.

Jeres pris: kr. 3.695

Gavekortene udløber efter 1 år og kan ikke konverteres til kontanter eller andre ydelser.

Sådan bestiller du gavekort

Udfyld kontaktformularen eller ring til os på telefon 5475 5476.

Skattefri gaver fra arbejdsgiver

Følg linket nedenfor, for at læse mere om beløbsgrænser for skattefri gaver, samt muligheden for at trække gaver fra som en driftsomkostning i virksomhedens regnskab. 

Læs om reglerne for beskatning på Skats hjemmeside

Contact