Julefrokost og nytårskur

Luksus badehotel udsmykket med smukke julelys om vinteren Luksus badehotel udsmykket med smukke julelys om vinteren
Smukt udsmykket bord til nytårsaften på Bandholm Hotel Smukt udsmykket bord til nytårsaften på Bandholm Hotel
Bandholm Hotels festsal Bandholm Hotels festsal
Festsalen smukt pyntet op til julefest Festsalen smukt pyntet op til julefest
Pejsestuen på Bandholm Hotel hyggeligt dækket op til jul Pejsestuen på Bandholm Hotel hyggeligt dækket op til jul

Lad julefreden sænke sig og gør nytårskur

Forkæl dine forretningsforbindelser eller dine ansatte med en nytårskur eller firmaets julefrokost på Bandholm Hotel

På Bandholm Hotel er jul og nytår traditionsrige og vigtige mærkedage. Uanset om julen i december eller nytåret i januar skal fejres med de ansatte eller med kunder og erhvervsnetværk med tilhørende møder, så kan fluerne slås med et smæk på Bandholm Hotel og vel at mærke i både overdådige og lækre rammer. Mulighederne er flere, hvad enten valget landet på en traditionel julefrokost eller en nytårskur med alt, hvad dertil hører, i januar.

Bandholm Hotel klædt i sne en smuk vinterdag Bandholm Hotel klædt i sne en smuk vinterdag

Julemad af de lækreste råvarer

December på et af landets smukkeste hoteller er særlig. Her er pyntet op ude som inde med lys og dekorationer, det dufter af gran, og der er ild i pejsen. Rammerne er med andre ord sat for den årlige julefrokost. 

Som noget nyt i år, slår køkkenchefen sig løs i julen med en syv-retters gourmet-julefrokost, hvor de traditionelle juleretter bliver iklædt nye og spændende fortolkninger. Kombineret med de helt rigtige vine, som hotellets sommelier nøje udvælger til hver ret, bliver det en eksklusiv og stor madoplevelse, en julefrokost med fokus på nydelse, samvær og luksus.

Pejsestuen på Bandholm Hotel hyggeligt dækket op til jul

Traditionel julefrokost eller gourmet

Foruden den særlige gourmet-julefrokost kan man også vælge en traditionel kavalkade af alle de kendte juleretter, hjemmelavet af de bedste råvarer og med elegante twists i tilberedningen. Og med både sild, sylte, skinke og ris à l’amande på tallerkenen, bliver det jul nok engang for alle.

Med under halvanden times kørsel fra centrum af København, er hovedstadsgæster på én gang langt hjemmefra – og alligevel tæt på. Der er rum for alle størrelser og typer fester, og hotellet står til rådighed for hjælp og spørgsmål.

Afslapning foran pejsen med cognac - Bandholm Hotel

Gør Nytårskur på Bandholm Hotel

På Bandholm Hotel kan det nye år skydes i gang med en nytårskur for medarbejdere, kolleger og/eller samarbejdspartnere i januar. Stilarten for dagen bestemmes af gæsterne, om det er rober og galla, fest og bobler eller et business/pleasure event med et seminar om eftermiddagen forud for middagen om aftenen. Her kan de nærmeste arbejdsrelationer sammen udstikke kursen for det kommende år og skåle på det forgangne og - hvem ved - måske introducere firmaets egen nytårstale? Uanset om der er brug for av-udstyr eller rummeligt dansegulv, har Bandholm Hotel udstyret, så nytårskuren bliver nøjagtig som ønsket.

En nytårskur kan sættes sammen på mange måder. Bandholm Hotel tilbyder forskellige pakker på hjemmesiden, men alt kan indrettes efter jeres behov. Kontakt hotellets eventkoordinator på 5475 5476.