Parmassage i Bandholm Wellness Lokal gastronomi Smukt og romantisk badehotel Få bobler på værelset Rygmassage Queen treatment Flotte værelser

Wellness ophold Sjælland

Arrival
31
July
Departure
01
August

Læn jer tilbage og nyd et skønt wellness ophold på Sjælland og Lollands dejligste hotel. Bandholm hotel byder dig og din partner på et afstressende wellness ophold, med Sjælland få kilometer væk - det er ægte forkælelse.

Wellnessophold Sjælland

Er du på udkig efter det perfekte wellness ophold på Sjælland eller sydhavsøerne, tilbyder Bandholm Hotel den helt rigtige løsning. I smukke og fredfyldte Bandholm på Lolland ligger vores dejlige hotel. Book et wellness ophold tæt på Sjælland, og nyd en ekstra god oplevelse væk fra hverdagens rutiner.

Oplev et skønt wellness ophold med Sjælland og Tyskland ”rundt om hjørnet”

I Bandholm, på brofaste Lolland er du ikke langt fra Sjælland, men alligevel langt nok væk til at komme helt væk fra hverdag og rutiner. Her I Bandholm står tiden står stille, på den gode måde. Er du bosiddende på Sjælland, kan du hos os opleve et dejligt wellness ophold med Sjælland kun få kilometer væk. Her er der plads, tid og mulighed for at slappe helt af, uden først at skulle køre mange timer i bil.

Omgivet af den skønneste natur og med den hyggelige havnebys smukke gule huse og pakhuse, er Bandholm Hotel centrum for skønne luksusoplevelser. Glem hverdagen og find inspirationen på vores dejlige wellness ophold med gastronomisk forkælelse i særklasse.

Vi hører tit at vi leverer det bedste wellness ophold som Sjælland og Lolland kan præstere – prøv det selv.

Wellness ophold på Sjælland og Lollands dejligste hotel

Et wellness ophold på Sjælland og Lollands dejligste hotel, byder på lækker mad, dejlig afstresning og ikke mindst luksuriøs velvære, leveret af vores dygtige wellness personale. Nyd vores mange lækre afstresnings- og skønhedsbehandlinger, og få en uforglemmelig oplevelse.

Hør nærmere om vores wellness ophold i Sjællands baghave

Kontakt os allerede i dag og få mere at vide om vores skønne spaophold med Sjælland og Tyskland kun få kilometer væk. Ring på telefon +45 5475 5476, vi er parate til dit opkald.

Du kan også overraske din partner og bestille online med det samme, hvis du allerede ved hvornår det passer ind i jeres kalender.