Luksussuiten Gåtur ved havet Romantisk restaurant med lækker a la carte og gourmet Solnedgang i Bandholm Teressen på Bandholm hotel Champange og jordbær på værelset Lounge til hygge og afslapning

Romantisk weekend ophold Sjælland

Arrival
31
July
Departure
01
August

Tag på et romantisk weekendophold på Sjællands og Lollands dejligste hotel, Bandholm Hotel.

Romantisk weekendophold Sjælland

Vi anbefaler at tage et par dage ud af kalenderen – tag på et romantisk weekendophold på Sjællands og Lollands dejligste hotel, Bandholm Hotel – nyd hinanden og livet. Vi byder på gourmetmenu og udsøgt vin på et romantisk weekendophold på Sjælland og Lollands dejligste hotel.

Vælger I Bandholm hotel til en romantiske weekend, er Sjælland og Tyskland desuden kun få kilometer væk, hvis I vil på en lille hyggelig udflugt.

Nyd et romantisk weekendophold på Sjælland og Lollands dejligste hotel

I den hyggelige havneby Bandholm, blandt de smukke gule huse og pakhuse, omgivet af dejlig natur og kyststrækning ligger det smukke Bandholm Hotel.

Hotellet blev bygget tilbage i 1886 og er ny-renoveret i den oprindelige Engelske palæstil. Nyd en romantisk weekend, tæt på Sjælland, lige ved siden af Knuthenborg Safaripark og kun 20 minutters kørsel fra Rødby-Puttgarden færgen. Med stranden og havnen som naboer er Bandholm Hotel det perfekte sted for et romantisk weekendophold.

Her er masser af mulighed for afslapning, badning, sejlads, roning mv. Her kan du og din partner også opleve skønne velfortjente luksusoplevelser. I kan glemme hverdagen og finde inspirationen på et romantisk weekendophold tæt på Sjælland og nyde hinandens selskab i vores smukke lokaler.

Romantisk weekend med wellness

Wellness er både afslapning, velvære og romantik, når man deler oplevelsen med den, man holder af. Prøv f.eks. massage parbehandling og dejlige spa-oplevelser, hvor I kan dele champagne og tapas i jacuzziens bobler - perfekt til en romantisk weekend for 2!

Romantisk weekend ophold – Sjælland og Lollands bedste

Mange af vores gæster vender tilbage til smukke Bandholm Hotel, igen og igen. Det tager vi naturligvis som et kompliment hver gang, og er også stolte når vores gæster synes vi leverer et fantastisk romantisk weekendophold. Sjælland og Lollands bedste siger nogle.

Vi vil derfor gerne opfordre dig til at prøve det bedste romantiske weekendophold på Sjælland eller Sydhavsøerne. Bandholm Hotel ligger ideelt for jer der kommer fra netop Sjælland, Falster eller Lolland, og som ikke vil køre langt for at komme væk.

Hør mere om et uforglemmeligt romantisk weekend ophold i Sjællands baghave

Har du lyst til at vide mere om et skønt romantisk weekendophold med Sjælland og Tyskland kun få kilometer væk, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 5475 5476. Vi ser frem til dit opkald.

Du kan også overraske din partner med det samme og bestille et ophold online her på vores hjemmeside, det er nemt og hurtigt.