Bandholm Hotel - en smuk ramme om et gastronomisk gourmet ophold Lokal gastronomi og gourmet i restauranten Luksuriøse hotelværelser Bandholm Hotels velbesøgte og hyggelige restaurant Chokobede - dessert af chefkok Naomi Fouché Velkomponerede retter

Gourmet weekendophold Sjælland

Arrival
31
July
Departure
01
August

Tag på et udsøgt gourmet weekendophold på Sjællands og Lollands dejligste hotel – Bandholm Hotel

Gourmet weekendophold Sjælland

Et dejligt gourmet weekendophold på Sjællands og Lollands dejligste hotel, Bandholm hotel, er noget ganske særligt. Spis gourmet på weekendophold med Sjælland og Tyskland kun få kilometer væk.

Bandholm hotel tilbyder udsøgte gourmet weekendophold til dig og din partner. Kommer I fra Sjælland er turen kort, men alligevel langt nok væk til fuld afslapning.

Lækker gourmet på weekendophold med Sjælland og Tyskland få kilometer væk

Prøv det bedste gourmet weekendophold på Sjælland eller sydhavsøerne. Bandholm Hotel har den perfekte løsning til jer der kommer fra Sjælland, og som ikke vil køre langt for at komme væk. I smukke og rolige omgivelser på Lolland ligger dejlige Bandholm Hotel.  Læn jer tilbage og nyd en ekstra god oplevelse væk fra hverdagens rutiner.

Tiden står stille i Bandholm, på den gode måde. Book et dejligt gourmet weekendhold med Sjælland og Tyskland kun få kilometer væk. Hos os er der plads, tid og mulighed for at slappe helt af.

Et gourmet weekendophold kan både være for dig og din partner, eller hvis det passer bedre kan du tage hele familien med på en hyggelig og inspirerende oplevelse i den gamle havneby Bandholm.

Gourmet weekendophold på Sjælland og Lollands dejligste hotel

Ved den hyggelige havnebys smukke gule huse og pakhuse, omgivet af dejlig natur og kyststrækning ligger det smukke Bandholm Hotel.  Her kan du opleve herlige luksusoplevelser, glemme hverdagen og finde inspirationen på et af vores dejlige gourmet weekendophold med gastronomisk forkælelse i særklasse. Vi er stolte af at vores gæster synes vi leverer det bedste gourmet weekendophold som Sjælland og Lolland kan præstere – prøv det selv.

Få mere at vide om vores gourmet weekendophold i Sjællands baghave

Har du brug for at vide mere om vores skønne gourmet weekendophold med Sjælland og Tyskland kun få kilometer væk, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 54 75 54 76. Du kan også overraske din partner og bestille online, hvis du allerede ved hvornår det passer bedst ind i kalenderen.