Smukke Bandholm Hotel Golfophold med green fee og overnatning Udeservering på terrassen om sommeren Golfophold med middag Golfophold med overnatning Sjælland Bartender serverer drinks Wellness med spa og massage - ren luksus

Golfophold Sjælland

Arrival
04
August
Departure
05
August

Smukt og idyllisk golfophold omgivet af dejlig natur

Golfophold Sjælland

Book dit golfophold på Sjælland og Lollands dejligste hotel.

Leder du efter et unikt golfophold på Sjælland eller sydhavsøerne, tilbyder vi den perfekte løsning. I smukke og rolige omgivelser på Lolland ligger vores dejlige Bandholm Hotel.  Her kan du læne dig tilbage, nyde en helt unik atmosfære og opleve et fantastisk golfophold tæt på Sjælland.

Golfophold med Sjælland og Tyskland få kilometer væk

Tag en ”Tour-de-Golf” gennem Nordtyskland og slut af med et skønt golfophold med Sjælland og Tyskland få kilometer væk. Brofaste Lolland er kun få kilometers kørsel fra Sjælland, men alligevel langt nok væk til at I kommer helt væk fra hverdag og rutiner. Tiden står stille i Bandholm, på den gode måde.

Et forfriskende golfhold med Sjælland få kilometer væk, giver plads, tid og mulighed for at slappe helt af, uden først at skulle køre mange timer i bil.

Gourmet-, wellness- & golfophold på Sjælland og Lollands hyggeligste hotel

Bandholm Hotel giver dig mulighed for at kombinere gourmet- og wellnessophold med et golfophold på Sjælland og Lollands hyggeligste hotel. Uanset om opholdet er til dig og din partner, alle golfvennerne eller hele familien, kan det nemt blive en hyggelig og inspirerende oplevelse i vores skønne omgivelser.

Vores smukke hotel ligger i den gamle havneby Bandholm. Omgivet af den skønneste natur samt den hyggelige bys smukke gule huse og pakhuse, er Bandholm Hotel centrum for herlige luksusoplevelser. Vi tilbyder gourmet- og golfophold med Sjælland og Tyskland i ”baghaven”. Nyd vores gastronomiske forkælelse efter en god dag på banen

Unikt golfophold med Sjælland og Lollands flotteste baner

Book et golfophold nær Sjælland og Lollands dejligste baner. Her på egnen findes der flere skønne baner, men nye udfordringer for både øvede og letøvede. Her kan nævnes Vetslollands Golfklub som ligger midt i Dyrehaven, som er et utroligt rigt naturområde, med fredede arealer på og omkring golfbanen. Golfklubben Maribo Sø ligger i et let kuperet terræn omkring den smukke Maribo Søndersø. Her er der under spillet rig mulighed for at nyde den smukke udsigt over den naturskønne sø til lyden af det rige fugleliv.

Hør nærmere om vores golfophold i Sjællands baghave

Har du brug for at vide mere om vores naturskønne golfophold med Sjælland og Tyskland kun få kilometer væk, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 54 75 54 76. Vi kan eksempelvis hjælpe med hvilke baner der kunne være interessante for jer at prøve under jeres ophold. Du kan også overraske din partner og bestille online nedenfor, hvis du allerede ved hvornår det passer bedst ind i kalenderen.