Majestætisk hotel med lysekroner og smukke tæpper Romantisk restaurant Stort udvalg af drikkevarer i baren Flotte hotelværelser med romantisk interiør Romantik med havudsigt Luksus champagne og kaviar med udsigt over havet

Luksus weekendophold

Arrival
31
July
Departure
01
August

Luksus weekendophold på Danmarks bedste hotel ifølge TripAdvisor.

Luksus weekendophold

Book et luksus weekendophold på et af Danmarks hyggeligste hoteller. Bandholm Hotel tilbyder en luksusoplevelse sprængfyldt med forkælelse. Mærk romantikken blomstre på et luksus weekendophold, der er til at betale.

Et luksus weekendophold på vores smukke hotel, byder eksempelvis på en skøn gourmetmiddag, eksklusive vine og små dejlige overraskelser på værelset. Sæt kronen på værket, og kombinér jeres luksus weekendophold med afslappende wellnessbehandlinger i vores hyggelige wellnessafdeling.   

Luksus weekendophold med sjæl, charme og forkælelse

Både du og din partner vil elske et luksus weekendophold fyldt med sjæl, charme og forkælelse. Overrask eventuelt din partner og book et romantisk luksus weekendophold i dag, og nyd de smukke og hyggelige omgivelser på Lollands skønneste hotel: Bandholm Hotel. I vores perfekte rammer har I plads til at læne jer tilbage og nyde en ekstra god oplevelse, væk fra hverdagens rutiner.

Vores historiske og renoverede hotel ligger midt i den smukkeste natur, tæt på hyggelige Bandholms smukke, gule huse og pakhuse. Her kan I glemme hverdagen for en stund og finde ny inspiration på et romantisk luksus weekendophold med gastronomisk forkælelse i topklasse.

Nyd gourmet og oplev vores wellness på et udsøgt luksus weekendophold 

Med et eksklusivt luksus weekendophold på Bandholm Hotel, får du altid et væld af oplevelser og smagsindtryk med i bagagen. Vores lyse, venlige og historiske lokaler med charme og sjæl byder dig og din partner velkommen til en luksus weekend fyldt med god mad og dejlige oplevelser. 

Nyd den skønneste mad tilberedt af de dygtigste kokke og bestil en god flaske vin, så blomstrer romantikken nemt i vores hyggelige restaurant. Hvis I har lyst til endnu mere luksus på weekendopholdet, kan I krydre det med afslappende behandlinger og velvære i vores wellness afdeling. Book en afstressende kropsmassage eller bestil en forfriskende skønhedsbehandling.

Få mere at vide om vores luksus weekendophold – eller book med det samme

Bandholm hotel udstråler hygge og romantik. Vi ved hvad der skal til for at gøre et luksus weekendophold til en perfekt og fuldendt oplevelse. Uanset om I skal fejre noget særligt, eller I blot har lyst til at være sammen, så er et luksus weekendophold på Bandholm hotel en god mulighed for at slippe væk fra stress og jag og blive forkælet for en stund.

Her på vores hjemmeside kan du både se priser og booke direkte online ved at benytte bookingformularen ovenfor. Har du brug for at vide mere om vores luksus weekendophold, er du også velkommen til at kontakte os på telefon +45 5475 5476.