Det finns många som inte tycker att det är nödvändigt med manikyr men våra naglar berättar faktiskt mer om oss än vi kanske tror.

Der er mange, der ikke synes, det er nødvendigt at tage sig tid til en manicure, men vores negle fortæller faktisk mere om os end vi lige regner med. Mange kommer og spørger, hvorfor deres negle knækker, er rillede eller misfarvede. Og det kan jo skyldes mange ting, men er ofte på grund af medicin, stress og misvedligeholdelse. 

Vores hænder og negle har brug for pleje, ligesom hudpleje, hårpleje og fodpleje. I Bandholm Wellness tilbyder vi en Citrus Spa Manicure, som minder om at få lavet en ansigtsbehandling, bare på hænderne. Først og fremmest er duftene i denne fugtpleje så fantastisk, at du allerede fra begyndelsen af vil føle dig opløftet og fyldt af energi! Sanserne bliver stimulerede, og terapeutiske ingredienser får dig til at slappe helt af.

Du starter med at få dyppet hænderne i et varmt citrusolie-mælkebad, hvorefter hænderne bliver peelet med en citrus peeling. Neglebånd fjernes, neglene files, formes og poleres. Så får du lagt en fantastisk cremet perlemors citrusmaske, som trænger ind i huden og efterlader din hud silkeblød! Til sidst en vidunderlig hånd- og armmassage. Ah, det er velvære!

Vi har også mange forskellige flotte farver lak at vælge imellem, hvis det ønskes.