Golf på Sydhavsøerne

Gå sommeren i møde med en kombination af golf og overnatning, middag og morgenbuffet på Bandholm Hotel

Med sommerens komme lokker de mange golfbaner golffolket af huse til fornøjelige oplevelser på fairways og greens. På sydhavsøerne findes fem dejlige baner i smukke omgivelser, og Bandholm Hotel har indledt et samarbejde med banerne om overnatning på det romantiske hotel og med en spilledag inkluderet. Der er tale om Golfklubben Maribo Sø, Halstedkloster Golfklub, Marielyst Golfklub, Falster Golfklub og Golfklubben Storstrømmen. På alle fem baner bydes der på golf af vekslende sværhedsgrad både for øvede og for nybegyndere. På banerne er der 18 huller samt ekstra ni huller for enkelte baners vedkommende. Fra Bandholm Hotel er det muligt at nå alle banerne inden for en times kørsel eller mindre.

Golfpakken indeholder en tre retters menu med tilhørende vine, overnatning med morgenbuffet samt en spilledag på den golfbane man ønsker. De fem baner er lige åbnet og der kan spilles frem til 31. oktober.  Nærmest hotellet ligger Maribo Sø banen kun 8 km fra Bandholm hotel ved den smukke Maribo sø. Her er der to gange 9 huller i en sløjfe med en rundstrækning på cirka 6 km. Det er en par 71 bane.  Halstedkloserbanen, der også har 18 huller og en rundgang på cirka 6 km ligger lidt uden for Nakskov. Her er der tale om en par 72 bane. Nær Nykøbing F. ligger der to baner. Falster Golfbane ligger cirka 10 km nord nær Skørring med en 18 hullers par 71 bane samt en 9 hullers bane. Storstrømmens Golfklub ligger i udkanten af Nykøbing F og  en har 18 hullers bane par 72. Den femte bane på sydhavsøerne ligger ved Marielyst på syd Falster. Der er tale om en 18 hullers par 71 bane.  

Vi venter os meget af samarbejdsaftalen, som så småt gik i gang i efteråret i 2014, men nu er vi rustet til en hel sæson, Banerne viste sig at være vældige populære blandt de golfspillere, som benyttede en af de fem baner, siger marketingchef Joshua Dalgaard, Bandholm Hotel                                                                                                                                                                                                           

                                                                                                                                            

Golfpakke bestående af:

Overnatning i dobbeltværelse inklusiv morgenmadsbuffet

3 rettes menu inklusiv vin, kaffe/te

1 dages green fee