Bandholm Hotel – Sydsjællands og Lolland-Falsters perle Flot frokostbuffet på terrassen Sommelieren fortæller om vin på terrassen Smukke omgivelser Firmafest med gourmet Konference i salen Julefrokost Flotte hotelværelser til firmafest med overnatning Flot festopdækning i salen

Firmafest Sydsjælland

Det perfekte sted til afholdelse af den perfekte firmafest på Sydsjælland, er Bandholm Hotel. Vi har de bedste faciliteter til en vellykket firmafest. Sydsjællandsk gæstfrihed venter på jer. 
 
Vi elsker at holde fest, og jeres firmafest på Sydsjællands dejligste hotel er i sikre hænder. Vi sætter en ære i, og lægger alle kræfter i, at skabe en vellykket firmafest i Sydsjællands hjerte.

Firmafest i Sydsjællands hyggeligste by

Hold den mest vellykkede firmafest på Sydsjællands smukkeste hotel. I den gamle havneby Bandholm, ligger vores flotte hotel, perfekt omgivet af den skønneste natur samt den hyggelige bys smukke gule huse og pakhuse. 

Vores dejlige hotel blev opført i 1886 og er for nyligt blevet renoveret i den oprindelige engelske palæstil. Hos os er der plads til en dejlig firmafest, og sydsjællandsk gæstfrihed giver jer det perfekte ophold. 

Utraditionel firmafest i Sydsjællands skønne natur

Start eventuelt dagen utraditionelt og få en unik firmafest i Sydsjællands vildeste område. Vi bor tæt Knuthenborg Safaripark, der måske kunne inddrages i den ultimative firmafest på Sydsjælland. 

Er vejret og årstiden med jer, kan vores naboer; stranden og havnen, også bidrage med et kreativt og forfriskende indslag under jeres firmafest i Sydsjællands smukke og inspirerende natur.  
    
Du kan altid være sikker på et vellykket arrangement på Bandholm Hotel. Vi leverer de mest professionelle og eksklusive rammer om jeres firmafest i Sydsjællands hjerte. 

Uforglemmelig firmafest under sydsjællandske himmelstrøg 

Du kan trygt stole på at vi leverer varen. Vi er eksperter i at arrangere den perfekte firmafest, og sydsjællandsk festlig atmosfære sætter prikken over i’et.  

Uanset om I er 4 eller 150 personer, om I vil feste til den lyse morgen eller overnatte, eller om I vil starte tidligt på dagen med kreative indslag, så er vi parate til at servicerer dig og din virksomhed på bedste vis. 

Hør mere om årets firmafest i Sydsjællands hjerte

Vil du høre mere om vores faciliteter og gode idéer til den perfekte firmafest på Sydsjællands dejligste hotel, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 54 75 54 76. 

Kontakt

Önskat datum