Mødelokaler Sydsjælland Luksushotel Mødelokale med projektor og AV-udstyr Mødelokaler med havudsigt på Sydsjælland Hold møde i glasstuen Smukke mødelokaler ved havet Femern Bælt konference Bandholm Hotel Nyd en tur i baren efter mødet VIP Lounge mødelokale Nyd en cognac ved pejsen efter konferencedagen

Mødelokaler Sydsjælland

Når du leder efter optimale mødelokaler på Sydsjælland, er det værd at tage Bandholm Hotel i betragtning. Vi har de mest perfekte mødelokaler Sydsjælland kan byde på, både til dagsmøder, kurser og konferencer, med eller uden overnatningsbehov.

Mødelokaler Sydsjælland

Kom forbi vores historiske hotel- og konferencecenter, og se vores dejlige mødelokaler. Unik sydsjællandsk natur og den hyggelige by omkranser det smukke og idylliske Bandholm Hotel. 

Centralt beliggende mødelokaler på Sydsjælland

Bandholm Hotel er en centralt beliggende oase med smukke mødelokaler nær Sydsjællands berømte safaripark, Knuthenborg. Vi ligger kun få kilometer fra Tyskland og en kort sejltur fra Askø, Fejø samt Femø. Bandholm Hotel er det oplagte valg for jer, der vil kombinere mødet, kurset eller konferencen med oplevelser fra alt det dejlige, som Sydsjælland kan byde på. 

Har I brug for at strække benene, efter I har opholdt jer i vores charmerende mødelokaler på Sydsjællands skønneste hotel- og konferencecenter, ligger stranden og havnen parat til jer. Vores skønne have og overdækkede terrasse giver også mulighed for en frisk lille pause. 

Flotte mødelokaler midt i Sydsjællands skønne natur

Du er altid velkommen til at komme forbi og se de bedste mødelokaler Sydsjælland kan tilbyde. Ring for en aftale, så giver vi gerne en lille rundvisning på vores skønne historiske hotel. Vores velindrettede og unikke mødelokaler, er Sydsjællands bedste tilbud til virksomheder og foreninger, der vil afholde konference eller kurser i smukke inspirerende omgivelser.  

Vi ser frem til at danne de perfekte rammer om jeres møde-, kursus- eller konferenceophold, uanset om det skal strække sig over ganske få timer eller over flere dage. I kan naturligvis bruge alle vores konferencefaciliteter under jeres møde, og skal vi arrangere noget ekstraordinært, er det bare at sige til. De inspirerende mødelokaler på Sydsjællands dejlige Bandholm Hotel, er perfekte til at skabe nye resultater og holde produktive møder i. 

Book dine mødelokaler i Sydsjællands dejligste by

Prøv vores optimale mødelokaler i Sydsjællands dejligste by. Nyd vores gæstfrihed og gode service. Du og dine mødedeltagere bliver serviceret af vores servicemindede og professionelle personale, der altid er parate til at levere en professionel og fleksibel service, således I altid kan koncentrere jer 100 % om det faglige og nyde opholdet. 

Har du brug for en rutebeskrivelse til vores hotel- og konferencecenter, vil du gerne se vores smukke mødelokaler i sydsjællandske Bandholm, eller vil du aftale nærmere vedrørende forplejning, er vi altid behjælpelige. Kontakt os allerede i dag og få detaljerne på plads.

Kontakt os på telefon +45 5475 5476, og få svar på det hele. På Bandholm Hotel er alt indrettet til, at du og dine kursusdeltagere får det bedste ud af opholdet. Du kan også udfylde kontaktformularen nedenfor, og vi vender tilbage snarest.

Kontakt

Önskat datum