Nytårsaften Live musik til fest på Bandholm Hotel Hotellet set fra forhaven en vinteraften

Julefrokost med musik

Traditionen tro arrangerer Bandholm Hotel igen i år julefrokoster. Du kan nyde de kulinariske tryllerier sammensat af hotellets unge køkkenchef Naomi Fouché, mens du har udsigt til Smålandshavet i baggrunden. Køkkenchefen har til lejligheden kreeret en lang række menuer, hvor der benyttes danske råvarer af høj kvalitet.

Restauranten tager julen på forskud allerede i november, hvor der lørdag den 28. november lægges ud med den første af fire aftener med stor julebuffet med traditionel dansk julemad med sild, frikadeller, mørbradbøf, flæskesteg mv., i alt omkring 20 retter.  Denne julebuffet gentages den 10. og 11. december. Har man lyst til at overnatte på det hyggelige hotel, kan man bestille en pakke bestående af menu og overnatning.

Musik og dans

Som noget nyt bliver der i år i forbindelse med julefrokosterne den 28. november og 4. december mulighed for at få en svingom, idet Next Time Party Band spiller op til dans disse to aftener.  Bandet er kendt for at være humørfyldt og med stor indlevelse.  Den 10. og 11. december spiller Hitfingers, som består af 2 dygtige guitarister, der er kendt for at kunne spille de utroligste rytmer på deres instrumenter.

Jule- og nytårsaften

Hvis du i øvrigt har lyst til at fejre jul og nytår på det hyggelige hotel, er der også mulighed for at holde juleaften i hotellets restaurant med en tre-retters julemiddag. Dertil kommer gløgg og æbleskiver og velkomst drink.                  

Nytårsaften den 31. december serveres en 5-retters menu, inklusiv vin ad libitum, velkomstdrink, kaffe og avec samt musik og dans til kl. 01.00, hvorefter der serveres natmad. Ønsker man at deltage i julemiddag og middagen nytårsaften, bedes man venligst bestille bord i god tid.  I anledning af julen og nytåret er restauranten pyntet op med udsmykning.                                                                                                                                                                 
”Vi vil bestræbe os på at skabe en rigtig hyggelig stemning, så gæsterne føler sig rigtigt godt tilpas.. Vort køkken sætter alle sejl til for at fremstille det ypperste af dansk jule- og nytårsmad både til julefrokosterne samt jule- og nytårsaften, og vi håber mange vil lægge vejen forbi Bandholm”, siger hotelchef Joshua Dalgaard.