Bandholm Hotel ligger tæt ved skov, strand og vand, lige ved Knuthenborg Safaripark Luksussuiten på Bandholm Hotel Kærestepar på romantisk ophold - bedste hotel - bedste hoteller - tripadvisor - travelors choice

Danmarks tredjebedste hotel ifølge TripAdvisor

For andet år i træk har Bandholm Hotel vundet den eftertragtede Travelers' Choice Award fra TripAdvisor og er nummer 3 på TripAdvisor's Top 25 liste over bedste hoteller i Danmark i 2016. TripAdvisor er en af de mest brugte hjemmesider for rejsende, hvor man kan læse brugeranmeldelser af forskellige rejsemål. 

Bandholm Hotel har fået en flot tredjeplads på TripAdvisor’s Top 25 over hoteller i Danmark i 2016. Det er den bedste placering nogensinde for Bandholm Hotel, og skyldes ifølge General Manager Joseph Kristiansen hotellets fokus på at levere en service, som overgår folks forventninger.

“Vi har et fantastisk team af dygtige medarbejdere, som samarbejder om konstant at hæve kvaliteten. Vi elsker at have gæster, og det tror jeg skinner igennem på alle niveauer, når man besøger Bandholm Hotel.”

Ud af 281 anmeldelser vurderer hele 202 hotellet som “fremragende” og 69 som “rigtig god”. Læser man anmeldelserne, møder man hurtigt superlativer som: “ypperligt”, “fin service”, "romantisk" og “forkælelse på højt niveau”. 

“At vi har vundet Travelers' Choice to år i træk er en god indikator for, at vi har ramt et koncept, som virkelig resonerer med vores gæster. Vores beliggenhed ved Smålandshavet, de flotte, nyrestaurerede bygninger, den lækre gourmetmad og vores excellente service giver en totaloplevelse, som folk husker. Vi har rigtig mange anmeldelser af et hotel på vores størrelse, og det tyder på, at vores gæster får lyst til at fortælle andre om deres oplevelse her, og det er selvfølgelig enormt positivt for vores virksomhed,” afslutter General Manager Joseph Kristiansen.

13. februar 2016