Bandholm Hotel har modtaget Hotel.com's Loved By Guests Award 2017 Superiorværelse Bandholm Hotel Restaurant Bandholm Hotel Stemningsfuld indretning på Bandholm Hotel

Loved By Guests Award 2017

Ny udmærkelse til Bandholm Hotel

Bandholm Hotel har modtaget bookingportalen hotel.coms Loved by Guests Award 2017. Udmærkelsen gives til de hoteller, som er gæsternes absolutte favoritter, og som har modtaget de bedste brugeranmeldelser af hotellet. Det er den bedste award, som Hotels.com giver.

"Vi er glade og taknemlige for kåringen og takker vores gæster, som har skrevet så mange positive anmeldelser af hotellet," udtaler hoteldirektør Joseph Kristiansen.

Ud over Hotels.com's Loved By Guests Award er Bandholm Hotel også blevet kåret som Danmarks bedste hotel 2017 af verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor.

Bedømt af 367 gæster
4,6 / 5
 
 
Bandholm Hotel

Fakta om Bandholm Hotel

Bandholm Hotel ligger smukt og idyllisk på Lollands nordkyst med udsigt over Smålandshavet, tæt ved Knuthenborg Safaripark. Det klassiske hotel fra 1886 er nyrestaureret i den oprindelige engelske palæstil og ligger i den lille, hyggelige havneby Bandholm med gule bindingsværkshuse og gamle pakhuse.

Tæt på hotellet ligger havnen med færge til småøerne Askø/Lilleø, samt en hyggelig, gammel badeanstalt med Danmarks varmeste badevand. Foran hotellet er en lille perron, hvorfra der i sommerhalvåret går veterantog gennem skoven til Maribo.

Hotellet har 43 velindrettede hotelværelser, hvoraf 7 er med havudsigt. 

Restaurant og café

Bandholm Hotel driver en velbesøgt restaurant med lokalt inspirerede retter og udsøgte gourmetoplevelser, baseret på lokale råvarer. Om sommeren er den overdækkede terrasse med udekøkken og bar åben for betjening til langt ud på de lune sommeraftener.

Wellness

Bandholm Hotels populære wellnessafdeling byder på et væld af spa-, massage- og skønhedsbehandlinger til krop og sjæl. Derudover tilbyder Bandholm Wellness også terapeutisk dybdemassage, som løsner op for spændinger og frigør affaldsstoffer i kroppen og aktiverer kroppens egen evne til at restituere og helbrede sig selv.