Bandholm Hotel gazellevirksomhed 2017 Bandholm Hotel Børsen gazellekåring 2017 Gourmetrestaurant Ansigtsbehandling - wellness

Prisregn over Bandholm

Hotellet er senest blevet kåret som en af dagbladets Børsens gazellevirksomheder

Priserne regner ned over Bandholm Hotel. Senest er hotellet - for andet år i træk - kommet med i Børsens årlige kåring af gazellevirksomheder i hele landet. For at blive kåret som gazellevirksomhed skal en virksomhed fordoble sin omsætning eller bruttoresultat i løbet af fire regnskabsår.

Bandholm hotel har de sidste fire år været inde i en rivende udvikling med både stigende omsætning og stigende overskud, i takt med at hotellets aktiviteter er blevet udvidet. ”Over de sidste fire år har vi firedoblet vores omsætning, og det er vi naturligvis glade for. Det er ligeledes en stor ære for hotellet og alle medarbejderne, at vi er blevet kåret som gazellevirksomhed,” fortæller hoteldirektør Joseph Kristiansen.

Om Børsens gazellevirksomheder skriver chefredaktør Jens Lunde blandt andet, at gazellerne skaber nye arbejdspladser og fremdrift og giver værdi for deres ejere og for det lokalsamfund, de er en del af. Gazellerne findes i hele landet, i alle brancher og i alle størrelser – og alle er de med til at genopfinde Danmark.

De senere år er der sket meget i Bandholm, landsbyen ved den lille havn på Nordlolland. Det gamle Hotel blev opført i 1886 på havnen, og er de senere år blevet renoveret og opgraderet til fire stjerner. Oprindeligt lå der på grunden en kongelig privilegeret kro med bevilling fra 1692. I forbindelse med renoveringen er atmosfæren fra 1800-tallets romantik blevet bevaret, samtidig med at de nyeste faciliteter tilbydes gæsterne i de smagfuldt nyindrettede værelser. Hotellet råder i dag over 43 værelser.

Hvis du vil glæde dig selv, finder du også en wellness-afdeling, indrettet et par hundrede meter fra selve hotellet, i Knuthenborgs tidligere godskontor. Her tilbydes gæsterne afslapning og mange forskellige former for massage, spa- og skønhedsbehandlinger. Hotellets restaurant er desuden kendt langt uden for Lolland for sit gourmetkøkken, hvor køkkenchefen Naomi Fouché tryller. Kursusaktiviteterne er også vokset voldsomt de senere år, og der kan holdes kurser og konferencer med op til 150 deltagere på det renoverede hotel. Forrige sommer anlagde Bandholm en cirka 100 gange 30 meter sandstrand lige uden for hotellets udendørs terrasse. Costa del Bandholm er om sommeren en meget populær sandstrand både for hotellets gæster og den lokale befolkning.     

”Med stranden og havnen som naboer er Bandholm Hotel et ideelt overnatningssted, og der er mulighed for afslapning, badning, sejlads og lignende. Vi er stolt over at kunne tilbyde gæsterne firestjernet service her på Sydhavsøerne. Vi gør alt for at hygge om vore gæster, hvad enten de kommer fra Danmark eller udlandet. Vi tror på, at de gode, gamle dyder som veltilberedte råvarer, venlig og kompetent service, smukke og rene faciliteter og vigtigst af alt: at vores dygtige medarbejdere trives og er glade for at have gæster, betaler sig”, siger direktør Joseph Kristiansen.    

I 2017 er Bandholm Hotel også blevet kåret som Danmarks bedste hotel af verdens største rejsesite TripAdvisor. Hotellet ligger pt. som nr. 1 i Danmark på de to største anmeldelsesportaler TripAdvisor og Trivago, baseret på hundredevis af gæsteanmeldelser. Bandholm Hotel har desuden modtaget Hotel.com's Loved by Guests Award 2017, som kun gives til de allerbedste hoteller. Endvidere har hotellet vundet TripAdvisor's eftertragtede Travellers' Choice Award i 2015, 2016 og 2017, baseret på brugernes oplevelser. Derudover har hotellet vundet den prestigefyldte Luxury Travel Guide's Luxury Sea View Hotel Of The Year 2016.