Bandholm Hotel - luksus badehotel Sjælland Kaffe på terrassen med udeservering og havudsigt Hall'en på Bandholm Hotel Fakkel på terrassen Smuk udsigt fra badehotellet Stor overdækket terrasse - badehotel Sjælland Lounge Bandholm Hotel Terrasse med havudsigt Bandholm badeanstalt med badebro og smuk solnedgang over Smålandshavet mellem Lolland og Sjælland Flotte rhododendronbuske blomstrer på Bandholm Hotel

Badehotel Sjælland

Ankomstdag
31
July
Avresadatum
01
August

Oplev essensen af den idylliske stemning, romantik og luksus, der har gjort Bandholm Hotel til Danmarks bedste hotel 2017, 2018 og 2019.

Badehotel Sjælland

Duften af hav, lyden af bølgeskvulp, lunt sand mellem tæerne og en tur hånd i hånd langs vandkanten. Stilhed, romantik og fornemmelsen af at have tid til at lytte, tid til at konversere. Bandholm Hotel er en oase af idyl, smukt beliggende ved Smålandshavet, få kilometer syd for Sjælland. Det klassiske badehotel fra 1886 råder over 43 eksklusivt indrettede værelser, heraf flere med udsigt over havet. Her er også en velbesøgt restaurant med lokale gastronomiske specialiteter og et stort wellnesscenter med alskens skønheds- massage og spabehandlinger.

Romantisk badehotel Sjælland

Bandholm Hotel er vel nok det mest romantiske badehotel Sjælland og øer kan tilbyde. Badehotellet topper listen over de mest romantiske hoteller i Danmark, og det er ikke uden grund. Der er en helt usædvanlig stemning og atmosfære i de klassiske lokaler fra 1886, og naturen omkring indbyder til romantisk gåture, enten ved vandet, i hotellets have eller i skoven nærved.

Terrasse med udeservering

Mellem hovedbygningen og havet ligger Bandholm Hotels store, overdækkede terrasse med flotte, hvide pagodetelte og udsigt til Sydsjællands kyst og småøerne i nærheden. Om sommeren er der udeservering på terrassen, og man kan nyde den stille brise og udsigten over havet til langt ud på de lyse sommeraftner. 

Gode bademuligheder i Bandholm Badehotel

Foran hotellet ligger der en dejlig, hvid sandstrand, hvor man om sommeren kan nyde noget af Danmarks varmeste badevand. Fra stranden er der en hyggelig havnepromenade, som fører ned til en hyggelige, gammel badeanstalt fra 1870 med omklædningsrum, badebro, rutsjebane - perfekt til en dukkert mellem wellnessbehandlinger, gourmetmiddage osv. på badehotellet.

Badehotel Sjælland - hotelophold med gourmet og wellness

Bandholm Badehotel tilbyder flere forskellige opholdspakker, med bl.a. gourmet eller wellness inkluderet. Prøv f.eks. gourmetophold, wellnessophold, romantisk ophold, Luksus gastronomiophold, Queen ophold m.m. Læs mere om de forskellige ophold her.

Badehotel mellem Sjælland og Tyskland

Bandholm Hotels beliggenhed mellem Sjælland og Tyskland gør hotellet perfekt som overnatningssted i forbindelse med rejsen sydpå. Der er masser af udflugtsmuligheder ved Bandholm. Tæt på hotellet ligger bl.a. Knuthenborg Safaripark og feriecentret Lalandia. Derudover findes der et væld af museer og herregårde, samt nogle af Danmarks smukkeste golfbaner i området. Vi anbefaler også en udflugt til en af småøerne i nærheden, som blandt andet er kendt for deres æbleplantager og gårdbutikker med kunsthåndværk m.m. Læs mere om mulighederne i området her.

Kåret som Danmarks bedste hotel 2019

Bandholm Hotel er af verdens største rejsehjemmeside, TripAdvisor, blevet kåret som Danmarks bedste hotel i både 2017, 2018 og 2019. Hotellet har i 2019 vundet førstepladsen i alle tre kategorier, som er mest populære hotel, bedste service og mest romantiske hotel.

Kontakt Bandholm Hotel

Kontakt Bandholm Hotel på telefon 5475 5476 for at høre mere om hotellets mange tilbud eller benyt kontaktformularen nedenfor. Du kan også gå videre til vores online booking, hvis du er klar til at bestille et ophold på Sjællands dejligste badehotel.