Bandholm Hotel Bandholm strand - lige foran Bandholm Hotel Superior Lux værelse Bandholm Hotel Spa jacuzzi med champagne og levende lys Badehotel wellness stemning på Bandholm Hotel Massage wellness på badehotellet Gourmet på Bandholm Hotel Fakkel på terrassen Lounge til hygge og afslapning efter wellness Stor overdækket terrasse med udeservering Luksussuite i hovedhuset på Bandholm Hotel Badebro i solnedgangen ved Bandholm Badeanstalt

Badehotel wellness

Ankomstdag
02
August
Avresadatum
03
August

Oplev den ægte badehotel wellness-stemning på Bandholm Hotel. Kåret til Danmarks bedste hotel 2017, 2018 og 2019.

Badehotel Wellness

Det mondæne luksushotel fra 1886 har med smukke omgivelser, ro og idyl, et stort wellnesscenter og gourmetrestaurant alle de ingredienser, der skal til for at skabe et afslappende og forfriskende ophold. Foran hotellet er en dejlig strand med hvidt sand og Danmarks varmeste badevand, en stor terrasse med udeservering i sommerhalvåret og dejlig natur, som indbyder til romantiske gåture og udflugter til de nærliggende småøer.

Wellness på badehotellet

Bandholm Hotel på Lollands nordkyst har fantastiske wellnessfaciliteter og erfarne behandlere, som står klar til at give jer en mindeværdig wellness-oplevelse. Bandholm Wellness tilbyder en bred palette af wellness-tilbud - bl.a. spabehandlinger, flere slags massage, diverse skønhedsbehandlinger såsom mani- og pedicure, voksbehandlinger, bryn og vipper, permanent makeup, 3d bryn, ansigtsbehandlinger, fedtfrysning og meget mere. Se alt om de forskellige behandlinger på Wellness-siden.

Badehotel Wellness - ophold med middag og wellness

Bandholm Badehotel tilbyder et lækkert wellnessophold, som bla. inkluderer en lækker 3-retters middag i hotellets restaurant, en times wellness, som enten kan være en times massage eller en halv time i jacuzziens bobler, efterfulgt af en halv times massage. En romantisk og afslappende oplevelse, som skaber velvære og kæler for sanserne. 

Danmarks bedste hotel 2019

Bandholm Hotel er blevet kåret til Danmarks bedste hotel i både 2017, 2018 og 2019 af verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor. Kåringen er baseret på gæsternes egne oplevelser på hotellet. Det er især den smukke beliggenhed, gode service, lækre mad og wellness, som gæsterne fremhæver i deres anmeldelser.

Badehotel wellness oplevelser

Bå Bandholm Hotel får I en uovertruffen badehotel wellness oplevelse, hvor naturen, de smukke lokaler, den afslappende wellness og lækre mad tilsammen skaber en totaloplevelse for alle sanser. Her på hjemmesiden kan I se meget mere om de forskellige ophold, som hotellet tilbyder samt kigge nærmere på menukortet og lidt om hotellets historie m.m. Vi ser frem til at betjene jer på Bandholm Hotel!