Overnatning med havudsigt Lolland-Falster Gourmet restaurant Lolland-Falster Restaurant Lolland-Falster Badehotel stemning Lolland-Falster Romantisk overnatning Lolland Hyggelig lounge Romantisk indretning

Overnatning Lolland Falster

Ankomstdag
02
August
Avresadatum
03
August

Overnatning i smukke og luksuriøse rammer på Bandholm Hotel – kåret til Danmarks bedste hotel i 2017, 2018 og 2019

Overnatning Lolland-Falster

Søger du overnatning på Lolland eller Falster, er du kommet til det rette sted. Bandholm Hotel, som er smukt beliggende på Lollands nordkyst, er en unik perle af et luksus-badehotel, som høster international anerkendelse. 

Romantisk overnatning på Lolland-Falster

På Bandholm Hotel får du ikke bare luksus overnatning, men også en helt unik stemning og atmosfære, hvis lige ikke findes andre steder på Lolland-Falster. Det smukke, herskabelige badehotel fra 1886 oser af stemning og romantik og indbyder til afslapning, nærvær og samtale. Perfekt til et luksus weekendophold for to, der gerne vil nyde hinanden.

Bedste overnatning på Lolland-Falster – ja faktisk i hele Danmark

Bandholm Hotel er af verdens største rejsesite TripAdvisor blevet kåret til Danmarks bedste hotel i 2019 - for tredje år i træk. Derudover er badehotellet kåret som Europas bedste luksushotel og restaurant af rejsemagasinet Luxury Travel Guide, og bliver da også rost i høje toner på nettet af hotellets gæster. Læs mere om de forskellige ophold, Bandholm Hotel tilbyder.

Restaurant Lolland-Falster

Lolland-Falster har nogle af Danmarks bedste fødevareproducenter. Her kan f.eks. nævnes det biodynamiske landbrug Knuthenlund, Frederiksdal Kirsebærvin, Krenkerup Øl og mange flere. Alle disse fantastiske råvarer bliver anvendt i Bandholm Hotels restaurant og omsat til gastronomiske kunstværker i form af udsøgte gourmetmiddage og lokalt inspirerede a la carte retter

Lolland-Falsters bedste wellness og spa

Et besøg i Bandholm Hotel Wellness er lig med nydelse, afslapning og velvære. Badehotellets store wellnesscenter tilbyder bl.a. romantiske parbehandlinger, samt et væld af skønhedsbehandlinger, massage, spabehandlinger, fedtfrysning, 3d bryn og permanent makeup og meget mere. Se mere om de forskellige behandlinger på wellness-siden.