Jægere på jagt på Lolland Bandholm Hotel - luksus badehotel på Lolland-Falster Lounge med ild i pejsen - hygge efter jagten Kaffesmagning med tilhørende spiritus - spændende for hele jagtselskabet Dobbeltværelse

Jagt på Lolland

Ankomstdag
31
July
Avresadatum
01
August

Lad Bandholm Hotel forkæle jer med luksus-forplejning og hyggelige lokaler i forbindelse med jagt på Lolland-Falster

Jagt på Lolland

Lolland-Falster bugner med gode jagtmuligheder, bl.a. noget af landets bedste fuglevildt, masser af harer og også bukkevildt.

Det klassiske Bandholm Hotel fra 1886 er stedet, hvor I kan spise jer mætte og overnatte i luksuriøse omgivelser efter en succesfuld dagjagt på Lolland.

Selskabsjagt på Lolland – vi sørger for forplejning

Skal hele konsortiet ud på selskabsjagt på Lolland, leverer vi gerne frokosten til jeres foretrukne jagthytte og sørger for et hyggeligt lokale og god forplejning i hotellets restaurant efter jagten.

Efter middagen åbner vi gerne vores hyggelige cigarlounge for jagtselskabet og tilbyder også kaffesmagning af specialkaffer med tre forskellige avec'er, samt et stort udvalg af cocktails og spiritus i høj kvalitet.

Lokal gastronomi i særklasse

Det gastronomiske niveau på Bandholm Hotel går man ikke fejl af. Her tilbereder hotellets køkken velsmagende, lokalinspireret mad, lavet af friske, lokale råvarer.

Overnatning i luksus-værelser

Værelserne på Bandholm Hotel er luksuriøst og stilfuldt indrettet. I hovedhuset ligger de mondæne luksussuiter og superiorværelser, hvor flere har udsigt over havet. I de gamle stalde er der også komfortable standard dobbeltværelser, som er særligt velegnede, hvis den ruhårede er med på turen.

Jagt på Lolland – kontakt os hvis I har spørgsmål

Kontakt gerne hotellet på telefon 5475 5476 for en snak om jeres ønsker i forbindelse med jagt på Lolland. Vi henviser også gerne til mulige jagtrevirer i lokalområdet.