Konferencer og møder ved havet

Konference i salen på Bandholm Hotel Konference i salen på Bandholm Hotel
Smukt mødelokale med udsigt til havet Smukt mødelokale med udsigt til havet
Bandholm Hotel en varm sommerdag Bandholm Hotel en varm sommerdag
Drinks i baren Drinks i baren
Standard dobbeltværelse på Bandholm Hotel - kåret til Danmarks bedste hotel 2019 Standard dobbeltværelse på Bandholm Hotel - kåret til Danmarks bedste hotel 2019
Bandholm Hotels hyggelige lounge med pejs og bløde stole Bandholm Hotels hyggelige lounge med pejs og bløde stole
Hyggelige og intime møder i VIP Loungen Hyggelige og intime møder i VIP Loungen

På Bandholm Hotel kan du kombinere business med fornøjelser

Ønsker du at holde møde eller konference i rolige omgivelser med naturen og havet uden for vinduet? Hos Bandholm Hotel kan du trække stikket for en stund og fordybe dig i din dagsorden, ny viden eller nye netværk.

Velkommen til konference i Bandholm Hotels store sal med plads til 150 personer Velkommen til konference i Bandholm Hotels store sal med plads til 150 personer

Bandholm Hotel ligger kun halvanden times kørsel fra Rådhuspladsen i København og er således en oplagt mulighed for erhvervsfolk til at forlade den daglige rutine og lade sig inspirere i de smukke og komfortable lokaler med alle moderne teknologier og bekvemmeligheder til rådighed. „Her går business og fornøjelser op i en højere enhed. Du kan holde møde i smukke omgivelser og smage mad fra lokale producenter fra Lolland,“ fortæller Joseph Kristiansen, hoteldirektør, Bandholm Hotel.

Afslapning foran pejsen med cognac - Bandholm Hotel

Slap af foran pejsen

På hotellet er der mødefaciliteter med plads til 150 personer i den store sal samt forskellige grupperum med plads til mellem 4 og 45 personer. I hotellets VIP-lounge er der helt private rammer til bestyrelsesmøder og lederseminarer, hvor I kan arbejde helt uforstyrret. Desuden er vores Glasstue, terrasse og selve salen også ideelle til showroom, gruppearbejde og oplæg.

Virksomheder og organisationer kan holde både korte møder og længere konferencer over flere dage. Vi har komponeret mødepakker til ethvert behov, pakker som først og fremmest skal betragtes som et udgangspunkt for dialog med vores eventmanager.

Hyggeligt havnemiljø omkring Bandholm Hotel

Businessophold ved vandet

Undervejs i jeres businessophold er der en bred vifte af muligheder, når hjernen holder frikvarter. I vores wellness afdeling findes en bred vifte af behandlinger, alt fra massage til skønhedsbehandlinger. Derudover er der et mindre fitnesscenter, pool og dart til fri afbenyttelse. Trænger man til en løbetur, er der flere oplagte ruter, både ind i landet og langs vandet. Og skulle det være en dukkert, er den charmerende og helt oldschool badeanstalt, ja faktisk er den Danmarks ældste, et skønt sted at friske op. 

„Når dagen går på hæld, kan gæsterne nyde en dejlig middag i vores smukke stuer, snuppe en drink eller en kop kaffe i hotellets bar eller lounge og slappe af foran pejsen. Om sommeren kan vi dække op på terrassen, som kun ligger få meter fra havet,“ forklarer Joseph Kristiansen.

Vandski i solnedgangen - Bandholm Hotel

Teambuilding

Hvis du er til oplevelser i naturen og teambuilding med dine kolleger, kan du også udforske Lolland fra Bandholm Hotel. Her kan du flyve helikopter over Smålandshavet eller svinge køllen på en af de mange golfbaner i nærheden. „Naturen på Lolland er fantastisk, og I kan lave aktiviteter i naturen om dagen samt overnatte og spise middag på Bandholm Hotel om aftenen. Her er plads til alle, og vi står klar med hjælp til at planlægge alt fra vandski til en køretur i en hurtig Ferrari. Vi lytter til den enkelte virksomheds behov, og det er helt afgørende, at vores kunder er glade,“ slutter Joseph Kristiansen.

Ankomstdag
04
August
Avresadatum
05
August