Fuldtonet forkælelse

Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness
Intim og romantisk spa med champagne Intim og romantisk spa med champagne
Professionel makeup og styling i Bandholm Wellness Professionel makeup og styling i Bandholm Wellness
Nydelse, afslapning og skønhed - ansigtsmassage i Bandholm Wellness Nydelse, afslapning og skønhed - ansigtsmassage i Bandholm Wellness
Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness

i Bandholm Wellness

Luk verden ude for en stund og giv dig tid til fuldtonet forkælelse for krop og sjæl

Når man besøger Bandholm Hotels wellness center er det helt i orden at slappe så meget af, at man faktisk falder i søvn. Wellness Manager, Naomi Kristiansen, bliver ikke fornærmet.

Faktisk tager hun det som et kompliment. Wellness centret ligger fem minutters gang fra hotellet, i sine helt egne lokaler i den anden ende af lille, hyggelige Bandholm by. Og fra man træder ind i de lækre lokaler, og til man revitaliseret forlader dem igen, er der fuld fokus på balance i kroppen, velvære og afslapning.

For når nyhedsstrømmen er parkeret udenfor, mobilen sat på lydløs og kalenderen glemt for en stund, så kan man faktisk ikke gøre andet end at sænke skuldrene og bare nyde. Det eneste, man selv skal sørge for, er at trække vejret. Resten er der tænkt på.

Massage for par - en romantisk og afslappende oplevelse i Bandholm Hotel Wellness Massage for par - en romantisk og afslappende oplevelse i Bandholm Hotel Wellness

Royal treat fra top til tå

For eksempel skønheds- og massagebehandlingen ’King & Queen Treatment’, enten solo eller som en fælles paroplevelse. Det begynder lovende. Små varme sandsække pakkes behændigt omkring fødderne, så man ikke fryser. Æteriske olier og blid musik fylder rummet. Man ligger på briksen på maven med et håndklæde om lænden, og hvis man har fået massage før i sit liv, ved man nogenlunde, hvad der venter.

Og det bliver til fulde indfriet - men en fuldkropsmassage med ansigtsbehandling på Bandholm Hotels wellnesscenter er så meget mere end det. For når først varmen fra sandsækkene omslutter dine fødder, begynder en to timers helstøbt forkælelse. Begået af hænder, der nok er professionelle, men også giver en venlig, ja nærmest omsorgsfuld behandling af både krop og ansigt, uanset hvor de ømme områder sidder.  

Ansigtsbehandling i Bandholm Wellness

Behandlet som en dronning

Fra isse til yderste tånegl er der konstant opmærksomhed på velvære. Og det er ikke uden grund, at behandlingen er for Kings and Queens. Man bliver behandlet som sådan! Særligt ansigtsbehandlingen er enestående. Lige fra den dybe lymfemassage, der hjælper kroppen af med affaldsstoffer, peeling af huden med silica, lavasten og diamantstøv og en fugtmaske med sheasmør. Imellem de forskellige behandlinger af ansigtet masseres fødderne, ryggen, benene eller nakken, blandt andet ved hjælp af varme omslag.

Til slut lægges en afsluttende algemaske, der fugter og nærer huden og giver en mættet og dyb glød. Og bedst som man tror, man er færdig, og briksen løftes til siddende, toppes oplevelsen med et glas iskold rosenlemonade i højstilket glas - en dronning værdig. Det er lækker luksus fra første til sidste minut.

Champagne og chokoladedyppede jordbær på kanten af en fyldt jacuzzi

Højtprofilerede og prisvindende hudplejeserier og makeup

„Filosofien bag vores plejeserier er resultatorienteret: Enkel pleje, der virker. Vi bruger de bedste produkter fra de bedste hudplejeserier. Hovedingredienserne er naturlige, olier, vitaminer og mineraler. Der er noget til alle.“

Naomi Kristiansen, Wellness Manager 

Kalahari Lifestyle

Sydafrikansk prisvindende serie med udspring i ældgammel viden og brug af planteekstrakter og olier fra for eksempel jojoba- og sheanødder, marulafrugter, baobabfrø, sand, salt og andre mineraler fra ørkenen. Al emballage er genanvendelig, og Kalahari Lifestyle er desuden humanitær partner på flere projekter i Kalahari ørkenen.

Darphin

Hæderkronet fransk plejeserie baseret på planteolier og ekstrakter. Skønhedspleje fra Darphin er forankret i holistisk tilgang, aromaterapi og individuelt tilpasset behandling.

Mineralogie

Makeup baseret på mineraler, og en serie med ingredienser af højeste kvalitet. Mineralogie er blandt andet kendt for de lækre læbestifter med høj plejeeffekt og foundations, der giver et naturligt look, men samtidig dækker ujævnheder i huden. Et andet signaturprodukt er Loose Mineral Foundation, der indeholder zink og titanium som beskyttelse mod solens skadelige stråler.

King & Queen Treatment

Helkropsmassage, fodmassage, ansigtsmassage samt ansigtsbehandling med peeling og flere masker. 

Hotelophold med wellness