Lalandia Rødby

Lalandia, Aquadome, Badeland Lalandia, Aquadome, Badeland
Lalandia Rødby Lalandia Rødby

Slip ungerne fri i et sandt børneparadis, imens I også sørger for at forkæle jer selv. En ferie i Lalandia Rødby kan kombineres med et ophold eller restaurantbesøg på Bandholm Hotel, så både børn og voksne får en fantastisk ferie.

Gør jeres familieferie fuldstændig uforglemmelig for både børn og voksne. En uge eller blot en weekend i Lalandia er en fantastisk oplevelse for både små og store børn – her kan de slå sig løs og lave sjove aktiviteter, uanset hvilke interesser de har. Det er dog også vigtigt at huske at prioritere forkælelsen af de voksne. Derfor er det helt oplagt at invitere bedsteforældre med på ferien. De kan få kvalitetstid med børnebørnene, og samtidigt kan du som forælder snige dig væk en enkelt aften med din partner til et forkælelsesophold eller restaurantbesøg på Bandholm Hotel.

Lalandia Rødby Lalandia Rødby

Lalandia i Rødby har vandaktiviteter til alle aldre

Lad din baby mærke vandet i de rolige opvarmede bassiner og opleve de mange sjove farver og former. Slip ungerne fri på vandlegepladsen for mindre og større børn, hvor de både kan lege i bølgebassinet, grottebassinet og strømbassinet. Tag mod til dig, og sus igennem den lynhurtige vandrutsjebane Tornado, hvor du får kriller i maven, når du oplever det frie fald. Træk stikket, og forkæl dig selv i wellnessområdet, hvor du både finder sauna og spabade. Alt dette kan opleves i Lalandias tropiske badeland – Aquadome. Her kan både små badenymfer, nysgerrige pjasketrolde og de allermodigste vandhunde få timevis til at gå med sjove vandaktiviteter. Inde i domen er der 30 graders varme og rig mulighed for også bare at slappe af i en strandstol. Bliver I sultne, er det let at finde vej til Oasen, hvor du i skyggen fra palmetræerne både kan få en hurtig snack eller nyde en fyldig frokost.  

Kreativ, boldtosset, fartglad eller klatremester: Alle børn kan more sig

Når ungerne er helt rynkede efter en tur i Aquadome, kan de slå sig løs i det sjove Monky Tonky-land, der har aktiviteter for børn i alderen 0-12 år. Vis de mindre børn junior klatrejunglen, hvor de kan udfordre sig selv i trygge omgivelser. Lad de store gå på opdagelse i den gigantiske klatrejungle, der strækker sig over flere etager − de kan give sig i kast med spændende klatreudfordringer eller suse ned af den kæmpe rutsjebane. Slip de boldtossede børn løs på miniatureudgaver af fodbold- og basketballbaner, så de kan spille med hinanden i omgivelser, der passer til deres størrelse. Har dine unger benzin i blodet, kan de realisere racerdrømmen og køre om kap på mini-go-cart-banen. Er børnene vilde med højder og kriller i maven, kan de finde ud af, hvem der kan hoppe højest på de sjove og velpolstrede trampoliner. Har du kreative børn, er børneværkstedet sagen – her kan de prøve at male på sværd, sparebøsser, bordskånere og meget andet.

Når børnene er forsvundet ud i Monky Tonky-lands kroge, kan du tage en slapper i det hyggelige caféhjørne på øverste etage. Her kan du i ro og mag nyde en kop kaffe, imens du kan se udover hele legelandet og vinke til dine børn. Hvis du har helt små børn, kan de også more sig i det lille legeområde i caféen.

Fra børneparadis til voksenparadis: Forkæl både store som små

Lalandia i Rødby er i sandhed et ferieparadis for børn, hvor de kan slå sig løs med aktiviteter både i vand, legeland og udendørs. Det er dog også vigtigt at huske at forkæle de voksne. Hvis du kan få børnenes bedsteforældre eller andre voksne med på turen, kan du og din partner trække voksenkortet og tage en smuttur ud af børneparadiset. I stedet kan I tage en overnatning i et paradis for voksne – nemlig Bandholm Hotel. Her kan I få en lækker middag på gourmetrestauranten, komme helt ned i gear i wellnessafdelingen eller bare flade ud på værelserne, der er i luksuskvalitet.  Gør jeres ferie i Lalandia i Rødby til forkælelse for både store og små – book en overnatning på Bandholm Hotel i dag.  

Rødby Monky Tonky

Praktiske informationer om Lalandia i Rødby