Hold jul i salen Hold jul på Bandholm hotel Hall'en på Bandholm hotel Hotellet fra siden om vintren Hotellet om vintren forfra Luksussuiten Luksussuitens badeværelse med dampbad og jacuzzi

Julefrokost Sjælland

Julefrokost Sjælland

Leder du efter et godt sted til firmaets julefrokost på Sjælland eller Sydhavsøerne, er du i færd med at finde den bedste løsning. Bandholm Hotel leverer hyggeligste julefrokost på Sjælland, Lolland og Falster. Vi er berømte for vores hygge, gode stemning og fantastiske mad.

Hold din julefrokost med Sjælland og Tyskland lige om hjørnet på Bandholm Hotel. Vi tilbyder en herlig julefrokost i Sjællands ”baghave”, uanset om det er vennerne, foreningen eller firmaet der holder fest.

Julefrokost på Sjælland og Lollands dejligste hotel

Vi har stor erfaring i at arrangere den perfekte julefrokost. Sjællandske, fynske og jyske virksomheder kommer igen og igen for at nyde en festlig og veltilrettelagt julefrokost. Med Sjælland få kilometer væk er det dejlig nemt for alle at komme til Bandholm.

Vi har færdige løsninger klar til alle typer firmaarrangementer, hvad enten det drejer sig om personalemøde, reception, firmafest, firmaskovtur eller julefrokost. Sjælland og Sydhavsøernes dejligste hotel har faciliteterne samt plads og rum til det hele. Kontakt os allerede i dag og få mere information

Hold jeres julefrokost i Sjælland og Sydhavsøernes hyggeligste by

I den hyggelige havneby Bandholm, blandt de smukke gule huse og pakhuse, omgivet af dejlig natur og kyststrækning ligger det smukke Bandholm Hotel.

Hotellet blev bygget tilbage i 1886 og er ny-renoveret i den oprindelige Engelske Palæstil. Her kan I nyde den perfekte julefrokost, tæt på Sjælland, lige ved siden af Knuthenborg Safaripark og kun 20 minutters kørsel fra Rødby-Puttgarden færgen. Med stranden og havnen som naboer ligger Bandholm Hotel perfekt til en unik og velsmagende julefrokost.  

Du kan altid være sikker på et vellykket arrangement, når du vælger Bandholm Hotel. Vi mener selv at vi tilbyder den bedste julefrokost Sjælland, Fyn og Sydhavsøerne kan byde på.

Stemning og festlig julefrokost på Sjælland og Sydhavsøernes dejligste hotel

Når vinterkulden trænger sig på og det naturlige sollys bliver afløst af de hyggelige julelys, er vi klar til at skabe den rigtige stemning til jeres årlige julefrokost. Sjællands og Sydhavsøernes dejligste hotel danner rammerne om jeres hyggelige fest. Vores altid glade personale sørger for højt humør og god betjening. Vores dygtige kokke og hårdtarbejdende personale sikrer dig et veldækket bord med et væld af hjemmelavede lækre retter, samt vin og øl præcis som du vil have det.

Book jeres julefrokost med Sjælland og Tyskland i baghaven

Uanset om du vil holde julefrokost med Sjælland og Tyskland i ”baghaven, eller du vil besøge os i anden anledning, er vi parate til at levere varen. Vores gæster tager altid hjem med et smil på læben, og de fleste kommer igen når tid og mulighed byder sig.

Kontakt os på telefon +45 54 75 54 76, eller bestil online her på hjemmesiden, hvis du allerede ved hvornår det passer bedst ind i kalenderen.

BOOK ÅRETS JULEFROKOST HER

Kontakt

Önskat datum