Bandholm Hotel set fra Smålandshavet  - Perfekt til weekendophold Bandholm Hotels flotte hall med håndlavede tapeter og lysekrone Intim middag på Bandholm Hotel Massage på Bandholm Hotels wellness center Superiorværelse på Bandholm Hotel Gourmet-dessert

Weekendophold

Ankomstdag
04
August
Avresadatum
05
August

Nyd et uforglemmeligt, romantisk weekendophold på 4-stjernet luksus-badehotel. Bandholm Hotel, kåret til Danmarks bedste hotel 2019, tilbyder romantiske weekendophold i smukke og idylliske omgivelser på Lolland-Falster, langt fra hverdagens stress og jag.

Vælg mellem mange forskellige weekendophold

Bandholm Hotel har en række forskellige opholdspakker, som kan bookes i weekenden:

Romantisk ophold

Se vores andre ophold

Romantisk weekendophold - omgivet af luksus

Bandholm Hotel emmer af romantik og luksus. Hotellets flotte hovedbygning fra 1886 er nænsomt restaureret, hvor bygningens sjæl og historie er blevet bevaret og tilføjet moderne luksus. Stemningen i den hyggelige restaurant med ild i pejsen indbyder til dybe samtaler og romantik. Værelserne er smuk og luksuriøst indrettet, perfekt til at nyde et afslappende weekend ophold sammen. De dejlige omgivelser omkring hotellet er perfekte til romantiske gåture ved vandet, badning om sommeren og afslapning og hygge. Hotellets beliggenhed er uovertruffen, kun få meter fra havet.

Weekendophold med gourmet

Bandholm Hotel er særlig kendt for lokal gastronomi i topklasse, baseret på de allerbedste råvarer fra Lolland-Falster. I weekenden byder hotellet på en sublim 7-retters gourmetmiddag med tilhørende vinmenu - en gastronomisk totaloplevelse, der kærtegner selv de mest kræsne smagsløg. Ugen igennem kan man nyde de lækre a la carte-retter fra det alsidige menukort, som bl.a. indeholder en 4-retters gastromenu med elementer fra gourmet. Se menukortet her.

Romantisk weekendophold med wellness

Gør weekendopholdet fuldendt med afslappende og livgivende wellnessbehandlinger. Wellness giver ro i sjæl og krop og hjælper med til at slippe hverdagens stress og nyde nuet fuldt ud. Hotellets store wellnesscenter tilbyder et væld af behandlinger, både skønhedspleje, spa- og massage behandlinger og terapeutisk massage, som lindrer og løsner for ophobede spændinger og skader. Til det romantiske weekendophold anbefaler vi bl.a. parbehandlingen "romantik for to" med både spabehandling og helkropsmassage. Det er dejligt at kunne nyde wellnessbehandlingen sammen!

Danmarks bedste hotel

Bandholm Hotel er i 2017, 2018 og 2019 blevet kåret som Danmarks bedste hotel af verdens største rejsehjemmeside TripAdvisor. Det er gæsterne selv, der med særdeles positive anmeldelser har sendt Bandholm Hotel helt til tops. Læs gæsternes anmeldelser af hotellet her.